Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Jukse på prøve


Gjest medlem-140898

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-140898

Lapp i penalet, fungere vel ofte. Ekke mange lærere som forstår det, hvis du ikke glaner på penalet over 5 min:p

 

I-pod osv, hmmm. Mange lærere som er imot å høre musikk på skoln, blir vel ikke lettere å høre "musikk" når det er prøve.

 

Er det andre jukse-måter. Er litt morsomt vettu.Da snakker vi om teori prøve.(sam,nat,krl)

Der man skal skrive svaret..

Lenke til kommentar

Husket en gang jeg på forhånd skrev ting under bordet, for så og "miste blyanten" ned på gulvet og kunne se svaret der. Skrev også ting i hånda og på penalet. Også lapp i penalet. Juksa faktisk i dag. Vart borte fredagen da de andre hadde KRL-prøve så jeg tok den i dag. Gikk inn på rommet ved siden avog begynte å skrive. Læreren gikk igjennom prøva i det andre rommet og jeg hørte jo vhert eneste svar! :p

Lenke til kommentar

en gang hadde jeg boka opp i en sånn arbeidspult(det er en sånn pult med en liten vegg forran) og skreiv rett av boka.

 

vi var så få på skolen vår at vi hadde fag lamme 8ende og 9ende klasse. og da hadde de prøven før oss og så hadde lærern glemt prøvearket. alle som gikk i 10ende da pugga som bare f på akkurat de spørsmålan. eg og en annen fikk sekser to andre fikk fem og de andre fikk 4ere

Endret av morgan_kane
Lenke til kommentar

En variant i datafaget vi hadde på skolen for 10 år siden.

Der satt man 20 elever ved hver sin datamaskin og hadde en lærer som gikk rundt og passet på at ingen kommuniserte ulovlig.

Prøvene var slik at man skrev ut det ferdige resultatetog leverte dette inn. Feks et regneark i 2 eksemplarer, et med resultatet og et med "kildekoden". For å se hvordan resultatet ble var det tillatt å skrive ut "kladder". Da skrev man navnet sitt i første cellen og læreren plukket opp utskriften på printeren og kom og leveret den til deg slik at du kunne se over den.

 

Det geniale noe fant på var å skrive hverandres navn på utskriftene. Slik fikk de læreren til å distribuere svarene mellom flere elever.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Før hver prøve pleide jeg alltid å skrive noen notater med svak blyant på pulten jeg kom til å bruke.

 

I matte hadde vi en formelsamling, der jeg tilførte endel ekstra formler.

 

En gang vi hadde en prøve i bedriftsøkonomi scannet jeg de aktualle kapitlene i læreboka før prøven og lastet den opp til en FTP server. Deretter lastet jeg den ned til den PC-en jeg jobbet på under prøven.

 

Hadde også ofte jukselapp med på norskprøvene, og jeg sendte gjerne kladden min videre når jeg var ferdig med den på matte og fysikk prøvene.

Lenke til kommentar

Jeg har juksa litt før. Da pleide jeg å ha boka under ræva, for jeg satt innerst mot veggen. Så det var ingen som la merke til det. hehe

 

Skal ha bygg prøve imorgen. Lurer på om jeg skal ha en lapp i penalet, hehe. Men det er bare jeg som skal være i rommet trur jeg. For jeg var borte når de andre hadde den.

Trur ikke jeg tørr å ta opp boka selvom jeg er aleina i rommet. Læreren kan jo komme når som helst, hehe.

Endret av elektroboy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...