Gå til innhold

Metal: A Headbanger's Guide


Anathema

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Tenker jeg skal gå til innkjøp av litt Enslaved materiale. Hva er best? Og hva syntes folk om den nye plata?

 

Jeg kan personlig anbefale alt fra Below the Lights. Isa og RUUN er gode, Vertebrae kjenner jeg ikke så godt, men det de spilte derfra på konserten i Bergen var bra. Uttrykket deres har utviklet seg i retning prog rock, er vel omtrent bare vokalen igjen nå som minner om black metal. Så om du er mer hardcore BM-fan liker du sikkert best det eldre materialet.

Lenke til kommentar
fått litt dilla på Cynic for tiden, og lurer på om noen vet om noe som ligner?

har sett at de kaller det så lite som Jazz-fusion exprimental/avant-garde Death metal

 

Cynic er bra prog-metall, men musikken har lite med jazz å gjøre. Kommer ikke på noe lignende i farten... Selv har jeg hørt en del på Gordian Knot i det siste, som bassisten i Cynic (Sean Malone) står bak. Anbefales sterkt hvis du liker prog, selv om det ikke ligner veldig på Cynic.

Lenke til kommentar

Jeg liker best den gamle perioden, altså rundt Frost og Eld. Det er der de virkelige liveklassikerne holder til. har sett dem live 3 ganger, hver gang er det noen som står og roper på Wotan eller Eld, også tar hele publikum av når de kommer.

 

En veldig tidlig låt fra splitt-EP med Emperor, Slaget i skogen bortefor, er også en stor klassiker. Black metal på sitt beste og mest repeterende (låten er vel 13 minutter lang). Denne videon er litt kutta ned for å komme innenfor 10min youtube-kravet.

 

 

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

"Mardraum", "Monumension" og "Below the Lights" anbefales fra denna kanten. Spesielt sistnevnte, som er en av tidenes metalskiver fra et norsk band. Obskur og fascinerende skive med bekmørke og sære stemninger. De siste skivene satt veldig bra til å begynne med, men det viste seg at de hadde bare litt lengre levetid enn det Keep of Kalessin har levert den siste tiden. Blei temmelig dritlei med andre ord.

Lenke til kommentar
Jeg da? Eneste Enslaved platene jeg har er Ruun og Vertebrae :p

 

Info om ny Behemoth plate.

Har hørt litt av Behemoth i det siste, men vil ikke si jeg likte det nyeste noe særlig godt med unntak av noen få sanger. Var hvertfall ganske bra det gamle de hadde, det jeg hørte hvertfall.

\o/
Lenke til kommentar
De 3 første gehenna-platene er konge! Adimiron black vek så langt bort fra lydbildet at jeg ikke likte det.

 

Du må ha Malice også.

Ja, jeg hadde bare nokk penger til 4 album så jeg vurderte mellom de to, men siden jeg var så sykt hekta på "Eater of the Dead" måtte jeg ha Adimiron Black :p Kommer selvfølgeli til å kjøpe meg den senere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...