Jump to content

Bob Dick

Medlemmer
 • Content Count

  621
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Aaaah, TAB faktisk. Herlig at det kan være så enkelt hvert fall! Det funket Takker for alle svar!
 2. Kommer fremdeles ikke inn. Jeg har nå også prøvd å bytte over plasseringen på CMOS-"knappen" og flytta den fra pin 1-2 til 2-3. Prøvde å boote etter at jeg flytta den over, men eksterne komponenter fikk ikke signal da (skjerm, tastatur). Bytta den tilbake, men innstillingene har ikke blitt reset'a. Må man endre på noe når man er i BIOS etter at man har flytta på CMOS, eller skal det gå av seg selv?
 3. Det kan nok stemme, for det går nok an å trykke på F10 osv når den booter. Har merka at bildet henger da hvert fall, men det skjer fortsatt ingen ting så jeg blir nødt til å ctrl+alt+del'e for å starte på nytt igjen. Men hvordan skal jeg endre på dette i BIOS når jeg ikke får opp noe synlig informasjon der? Takker forresten for et raskt svar!
 4. Halloens! Her om dagen presterte jeg å rote foten min bort på av/på knappen på strømforgreneren under pulten her, og pc-en gikk av. PC-en har fungert helt fint i ettertid, MEN av en eller annen grunn booter den ikke som vanlig. Den hopper over POST, og istedenfor får jeg bare opp et bilde av hovedkortet mitt før den går inn i Windows. Boot går ikke noe tregere enn vanlig, og jeg har ikke opplevd noe trøbbel med pc-en i ettertid ellers. Er det noen som har erfart noe lignende? Noen som har noen løsninger? Setter stor pris på alle svar!
 5. Ja, er sikker på det. Filstørrelsen er på 11GB-og-noe, så Bør kanskje prøve å avinstallere Origin og BF3 og deretter legge det inn på nytt. Med skylagring aktivert så skal vel alle stats bli upåvirket av det?
 6. Er det noen fler her som har problemer med at Origin automatisk begynner å laste ned BF3? Jeg har installert BF3 via plater, og spillet fungerer helt topp! Men et lite irritasjonsmonument er at BF3 automatisk lastes ned når Origin starter, selv om jeg har installert det ferdig. For å få spilt må jeg avbryte nedlastingen og slette all nedlastet data. Deretter fungerer det helt topp. Må si jeg er svært imponert over grafikken på dette spillet! Virker også som man kommer til å bruke en del mer tid på å få alle unlocks til alle kits enn man gjorde i BC2, så ser frem til å sette av tid til dette spillet her!
 7. Asos har selvsagt veldig mye pent de, men jeg skulle helst hatt en norsk nettbutikk så det ikke blir like mye stress hvis jeg evt må returnere de.
 8. Haha On Topic: J&J fører både sitt eget merke og et annet merke som heter Selected tror jeg, det kan jo være at de har forskjellige størrelser?
 9. Synes D&G sin La Roue De La Fortune er god jeg
 10. Tenkte jeg skulle ha meg noen fine sko, helst til under tusenlappen. Er det noen som har noen gode og norske nettbutikker på lur? Har prøvd Nelly, men det som fristet der ble fort litt over tusenlappen
 11. Hei. Jeg har et problem med PC-en for øyeblikket jeg. Når jeg skrur på pc-en så booter den som normalt, men når jeg er i ferd med å komme inn i Windows så henger den seg opp på "Laster inn personlige innstillinger...". Den kan stå i evigheter, men ingen ting skjer. Så jeg tenkte "Jaja, jeg kan vel bare kjøre systemgjenoppretting når jeg booter", men jeg får ikke opp noe valg om å trykke F10 for systemgjenoppretting mens jeg booter nå, selv om jeg har fått det tidligere. Er det noen som har noen forslag om hva jeg kan gjøre for å få pc-en i gang igjen? Jeg tror grunnen til at noe har gått galt kanskje kan være at jeg holdt inne av/på-knappen på dataen en kveld som dataen hang seg opp mens den gikk ut av Windows.(?) Takk for at dere tok dere tid til å lese
 12. Tror jeg ville valgt noen hvite bukser til den siste blazeren du postet. Men det er mulig det bare er meg
 13. Ser den limegrønn ut? : p Den er gul.
 14. Lenge siden jeg har vært innom diskusjon.no nå, så jeg får vel poste et antrekk når jeg er innom. Skjorte og bukse fra asos. Gidder ikke ta flere bilder, men skoene er noen hvite plimsolls, også fra asos
 15. Hei. Føler meg litt dum som ikke får det her til, men msn vil ikke logge meg inn. Får ikke opp noen feilmelding heller, bare spørsmål om jeg vil sende feilrapport eller ikke. Har den nyeste versjonen av Windows Live Messenger, og har prøvd å avinstallere / reinstallere den et par ganger uten at noe har skjedd. Noen som har vært borti det her? Fant denne siden, men den var ikke mye til hjelp Takk på forhånd for evt. svar
×
×
 • Create New...