Gå til innhold

Asus EEE tråden


Cursio

Anbefalte innlegg

Kan noen svare meg på om Vista-utgaven av Asus EEE kommer med noen form for "recovery" mulighet? Kjøpte en brukt utgave av denne PC-en, så har lyst å "resette" operativsystemet om dere forstår hva jeg mener. Det lå ingen egen disk for dette på PC-en, med mindre den var skjult?

 

Asus EEE kommer ikke med Vista forhåndsinstallert, så du må nok installere Vista på nytt.

Enten via ekstern CD-rom el via minnepinne.

 

Standard Home Premium inst kjører glatt, faktisk bedre enn med XP;)

 

Windows Vista Install Guide

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
... men om jeg skulle komme med noe negativt på PCen, måtte det være at den lett skriver samme bokstav to ganger. Eks: "Jeeg har vært en tur ii skogen ii daag."

 

Huff ja. Det glemte jeg og nevne. 1000H tastaturet er det eneste jeg har det problemet med, eneste jeg har opplevd det problemet med også gjennom alle mine år foran en PC. Får hvertfall god trening med og finne "backspace" knappen uten og se på tastaturet :p

Lenke til kommentar

Jeg liker pekeflaten på 1000H veldig godt. Tastene er harde, men de bruker jeg aldri uansett. Med driveren til Elan får man mange multitouch-muligheter, og de er jeg glade for at jeg har. Jeg høyreklikker ved å tappe flaten med to fingre. En sjelden gang skjer det at et slikt tapp blir registrert som en kort skrolling, og det er naturligvis veldig irriterende, men det er det eneste jeg har å utsette på pekeflaten.

 

Driver til pekeflaten

 

Når det gjelder problemet med gjentatte tastetrykk, så ble løsningen postet tidligere i denne tråden. Det skader vel ikke med en gjentakelse, så her er den.

 

En annen litt irriterende ting som har skjedd to ganger (sist akkurat nå mens jeg skrev denne posten), er at jeg ikke kan skrive [ uten at det blir ¨[ Det slenges altså på et par tødler (eller hva det nå enn kalles) før klammen. Dette skjer riktignok kun i Firefox. Jeg lurer på om det ble slik nettopp fordi jeg bommet på ctrl-alt-8 og heller traff Fn-alt-8.

 

Edit: Tøddel-problemet forsvinner når jeg restarter Firefox, men det ble ikke startet av Fn-alt-8. Hmm...

Endret av Bradbury
Lenke til kommentar

Heisann!

Har noen av dere testet lyden i 1000h? Tenker da på orginal høytalerene som står i (Ikke med headset). Er de på ca samme nivå som andre bærbare (eller netbooks)? Lurer på dette pga dama _må_ høre på musikk mens hun sitter å surfer, og jeg fikk inntrykk av at lyden kanskje var litt "svak"?

Endret av crypt0r
Lenke til kommentar

Hide menubar er unødvendig etter min mening.

Trykk F11 for fullskjermvisning i stedet for.

 

Høyreklikk på menylinja og velg tilpass. Flytt alle knappene du bruker fra navigasjonslinja og bokmerkelinja til menylinja. Bytt fra ikon + tekst til kun ikon. Kryss av for små ikoner. Deaktiver navigasjonslinja og bokmerkelinja. Statuslinja nederst kan også fjernes men jeg synes den er kjekk så der har jeg lagt til en del ekstra (værmelding, epostvarsel etc) for å utnytte plassen.

 

Sånn ser det ut hos meg med normalvisning:

post-3851-1232202565_thumb.png

Lenke til kommentar
Flytt alle knappene du bruker fra navigasjonslinja og bokmerkelinja til menylinja. Bytt fra ikon + tekst til kun ikon. Kryss av for små ikoner. Deaktiver navigasjonslinja og bokmerkelinja. Statuslinja nederst kan også fjernes men jeg synes den er kjekk så der har jeg lagt til en del ekstra (værmelding, epostvarsel etc) for å utnytte plassen.

Jeg har gjort alle de grepene bortsett fra å ha alt på samme linje. Jeg liker å ha adresselinjen lang nok til å kunne vise en litt over middels lang URL. Fullskjermvisning er en kjekk funksjon når det er noe spesielt jeg skal se, men til daglig surfing blir det liksom litt....tiltak å slå denne av/på hele tiden. Samtidig forsvinner statuslinjen, som jeg liker å ha der. Det eneste jeg egentlig bruker statuslinjen til, er å se hvor jeg havner før jeg trykker på en link. Jeg kunne egentlig godt tenkt meg løsningen som brukes på Chrome, men jeg har ikke sett noen utvidelse for dette.

Lenke til kommentar

Da tror jeg vi snakker forbi hverandre. Jeg snakker om statuslinja nederst i Firefox. Der det står URL når man holder musa over en link. Jeg tror du snakker om oppgavelinja (taskbar) nederst i Windows. Stemmer det?

 

Uansett så liker jeg ikke å ha oppgavelinja på siden. Den mener jeg hører hjemme i vannrett posisjon enten nederst eller øverst.

Lenke til kommentar
Noen som vet om en bra bæreveske til en Asus EEE 901? som er plass til lader + diverse småtterier i? kunne tenkt meg en som har de innvendige målene til EEE.

 

 

Får svare meg selv, kjøpte en slik:

 

http://www.pixmania.com/no/no/964931/art/c...veske-hdc3.html

 

Og den var helt suveren,901'en passer helt perfekt oppi + at man får med seg lader + diverse småtteri utenom.

Lenke til kommentar
Min 1000H fungerer perfekt med Windows 7 hvertfall! Selv med kun 1 GB ram kjører det veldig pent.

 

 

Interessant!Hvordan installerte du?Usb minne,ext dvd drev?

 

Lastet ned via Microsoft, altså beta version. Så brente jeg den ut å la den inn via ekstern cd rom..

 

Tidligere hadde jeg en torrent version, funket fint den også. Den la jeg inn via Daemon tools...

Lenke til kommentar
Min 1000H fungerer perfekt med Windows 7 hvertfall! Selv med kun 1 GB ram kjører det veldig pent.

 

 

Interessant!Hvordan installerte du?Usb minne,ext dvd drev?

 

Lastet ned via Microsoft, altså beta version. Så brente jeg den ut å la den inn via ekstern cd rom..

 

Tidligere hadde jeg en torrent version, funket fint den også. Den la jeg inn via Daemon tools...

 

Noen som har prøvd windows7 i dualboot med xp på 1000h? I såfall, hvordan virker dette?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...