Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg er sliten, lei og.. feig


Gjest felixersvart

Anbefalte innlegg

- Hun har bestemt at jeg ikke kan ha jentevenner, helst ikke gutter heller.

Så langt kom jeg, første punkt, før jeg fant et punkt jeg hadde dumpet på. :nei:

 

- Hun sier at hun trenger oppmerksomhet og at jeg ikke må sende henne i armene på andre menn, vært utro før, men tviler på at hun vil være det igjen.

 

 

 

- Hun har mer eller mindre nektet meg å være på msn, og nekter meg å skrive på diskusjonsfora (heh..).

 

 

- Hun tillater sjeldent at jeg er på dataen eller nettet, og liker heller ikke at jeg er på nettet når vi er fra hverandre (skole, jobb)

 

 

 

- Hun vil ikke at jeg skal ha egen tilgang til nettbank, men vi kan logge inn sammen og se på kontoen hvis jeg vil. Vi bruker hennes gamle konto, som jeg har eget kort til.

 

 

 

- Hun forstyrrer helt vanlige telefonsamtaler, skal ha meg til å legge på osv. Broren min har påpekt dette, og til dels min mor da jeg spurte.

 

 

- Hun vil ha oversikt (spør om innholdet) over både innkommende og utgående tekstmeldinger.

 

 

- Hun prøvde en stund å nekte meg å ta medisiner for astma og allergi, meg ga etter til slutt selv om hun ikke vil se at jeg tar astmamedisinen. Måtte til legen, som sa at jeg burde bruke medisiner. Da ga hun seg.

9519273[/snapback]

Kun én av siterte grunner ville ført til at jeg gjorde det slutt umiddelbart. Alle disse samlet. Herregud. Vanskelig å si annet.

 

Spørsmålet er ikke når, hvor eller hvordan.

Spørsmålet ER ikke!

Dump! Nå!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Man kan alltids gå til en samlivsterapaut (eller hva det heter) og se hva han/henne finner ut.

Men spørsmålet er om det blir det samme gamle noen uker etterpå

 

Uansett, når du dumper henne får du sikkert høre at du er en drittsekk osv... samme leksa går igjen og igjen

9519682[/snapback]

 

tviler at hun går med på det når fyren ikke får lov til å prate i telefonen med morra si engang :nei:

Lenke til kommentar

Litt lesestoff. Dersom du ikke er komfortabel med situasjonen slik den er nå, må du gjøre en samlet vurdering og se om andre alternativer (konfrontasjon, brudd) kan forbedre den fremtidige situasjonen for -deg-. Lytt til hva andre her sier og trekk dine ene konklusjoner basert på dem og dine egne erfaringer. Personlig virker det som om ubalansen i deres forhold er av en slik art at det for deg fører til ubehag, og dersom det opprettholdes ser jeg ikke noen varig gevinst for deg i dette forholdet. Dog kjenner jeg ikke til annet enn din korte beskrivelse samt liste over problematiske punkter du tilegner din samboer.

 

Richard von Krafft-Ebing ville nikket erkjennende fra graven..

 

Edit: Kluss med url.

Endret av fargoth
Lenke til kommentar

Et slikt forhold er ikke sunt.

Du burde ikke bli i et så destruktivt forhold. Og at hun truer med å ta livet av seg om du går skal du bare drite lang marsj i. Slike trusler skulle ikke vært lov! Det er hennes liv og hennes valg. Du kan ikke "ofre" ditt liv bare fordi du er redd for hva hun kan komme til å gjøre.

Hun høres ut som en skikkelig manipulerende bitch. Og jeg vet hva jeg snakker om for jeg har vært borti noen av dem selv.

Hun viser deg jo NULL respekt mann! Get out now...

Lenke til kommentar

Hun hørtes helt psycho ut, jeg mener det. Hun må kontrollere alt, og stenger ute alt som kan true henne, hun liker å ha trygghet som at hvis du ikke har et liv så får hun mer kontroll over deg.

 

Dump henne med en gang, før du oppdager at hun forgifter deg med arsenikk fordi du laget denne posten...

 

Edit: Enig med b-real, listen hørtes bra absurd ut, men hvis den er sann så synes jeg synd i deg.

Endret av Bruktbilen
Lenke til kommentar

Den lista der er jo psycho city, kom deg for helvette ut nå. Før du blir lagt under så mye at du aldri kommer deg ut, la henne få en tulling som kan få snudd henne rundt, for hun der kommer til og kreve styrke for og få gjort noe med. Begynn og pakk og finn deg ei normal dame som man ikke får seg til og skrive liste på et forum. Finne hybel er vel det minste problemet med den lista der i bakhodet :p

Lenke til kommentar

Ettersom jeg leste lengre og lengre kjenner jeg faktisk at jeg blir sint.

 

Bye bye wom..err I mean bitch!

 

Greit at menn er blitt fløtepuser i dagens samfunn, men du skal pokker meg ikke godta det. Som en av de andre nevnte, at du ikke skal ha venner (gutter eller jenter likegyldig) er mer enn nok grunnlag for DUMPINGS!

 

at hun har vært utro før OG har kontakt med to ekser sier meg bare en ting. Once A cheat...

Endret av MrLee
Lenke til kommentar
Jeg lurer på HVORFOR han ikke skulle ta astma-medisin jeg. :hmm:

9520053[/snapback]

Tja. Det kommer vell blant annet frem at hun var ivrig vegitarianer. Endel personer har fått det for seg at legemiddelindustrien er ond, og at de fleste medisiner bare gjør ting værre. Mulig hun havner i den kategorien (noe jeg tror siden folk som er ivrige veggiser gjerne har en del bastante påstander om andre saker og ting i samfunnet også).

Ikke det at dette forsvarer henne på noen måte, men det kan jo være en mulig årsak til akkurat det punktet.

Lenke til kommentar

Er noe som heter på seg selv så kjenner de andre.

 

Siden hun har vært utro så vil hun ikke la deg få kontakt med noen slik at du ikke kan være utro. Tro meg, hun har sikkert en ide om at du er utro oppi hodet sitt. Hvis hun ikke er utro selv da, mens du er borte.

 

Men uansett så synes jeg det virket som et drøyt forhold. Pakk alt det du har og løp sier jeg, ihvertfall før det blir for sent. Med det tenker jeg hvis eller når hun blir gravid, da har hun en hånd i lomma de for evig tid og et enormt pressmiddel mot deg.

 

Så følg rådene til alle som har postet her: Kom deg så langt vekk du bare kan. Ikke tenk på småting som økonmi, husly, studier etc. i denne omgangen. I forhold til hvordan hun behandler deg er det småting.

 

Billig hybel kan du få lett, ekstrajobb annenhver helg bidrar til økonomien samt at en ny verden vil åpne seg for deg.

 

Det at hun sier til deg at hun prøver å ta livet sitt er bare trussler, slik at hun kan få beholde deg. Fortsetter hun slik så ta vare på alt det skriftlige hun har skrevet til deg (meldinger, lapper etc.) og få henen lagt inn på koko- hjem. Hun trenger seriøst behandling der etter min mening.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...