Gå til innhold

Test: Neonode N2


Anbefalte innlegg

  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Litt uretferdig test..

Nr 1: som tidligere påpekt så kan man navigere musikken med "joysticken" samt spole effektivt ved å dra opp midtre pil..

Nr 2: Batteriet blir bare bedre og bedre etter lengre bruk (!) og min varer fint 3 dager med normalt bruk!

Den har også blitt enda bedre etter at den nye firmware'en kom. (Flere andre fordeler med ny update)

Nr 3: Man egentlig ikke sammenligne denne med andre telefoner med digre og tunge mp3telefoner og andre teknologi klosser. N2 er mobiltelefon, og gjør den jobben forbaskende godt: Bedre enn noen annen telefon jeg har vært borti! -At den har mp3, kamera ++ er bare bonuser!

 

(Til han som lurte på å slå av vibra'n på sms, ja det er fullt mulig, du kan tilogmed justere nivået på vibrasjonen, men det er faktisk veldig behagelig og gir akkurat den responsen man trenger!) :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

1: Gå inn på Neonode.com, og finn siste software til telefonen. Last ned, og pakk ut ZIP-filen (dersom det ikke er en ren EXE-fil du laster ned)

 

2: Skru av telefonen, og koble den til USB-kabelen.

 

3: Når du har koblet den til, og du kan browse telefonens innhold på PC-en, kjører du fila du lastet ned (på PC-en), og resten går av seg selv. Telefonen restarter når filen er ferdig kopiert over, og installerer hele programvaren automatisk. Vent fem minutter, og du er helt ferdig med prosessen.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Heisann...

Roter opp igjen denne tråden litt.

Sitter her og tenker på å skaffe meg en ny mobil.

Fikk utrolig lyst på denne telefonen, men ser at den jo mangler en del spennende ting og tang. Det jeg lurer på er til dere som har denne telefonen, hvilke inntrykk har dere av telefonen? Har den alt man trenger? Om den mangler ting dere mener kunne vært greit å ha så hadde det vært til stor hjelp om dere kunne skrive her hva det måtte være, så kan jeg jo se om jeg greier meg uten dem :)

 

mvh.

Kristoffer

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg er godt fornøyd. Kunne hatt edge, men tar du av bakdekselet og ser hvor stor telefonen faktisk er, så skjønner du hvorfor det ikke er med mer.

 

Eneste jeg savner er at ting du legger inn i kalenderen ikke kommer opp i hvilemodus. Lader den nok hver dag, men holder i to. Bare så jeg ikke skal gå tom neste dag om jeg bruker den mer enn vanlig. Litt klønete å skrive på i fylla ^_^

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
×
×
  • Opprett ny...