Gå til innhold

Meg og kattungene mine - amatør Photoshop mod


On1Musha

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hehe, det der var jo et interessant konsept. HAr det blitt mye eksotiske stoffer på deg i det siste eller? Det kan hende du er amatør i photoshop, men for oss andre, eller ihvertfall for meg da, som er hakket under amatør er det greit nok. Og konseptet var som nevnt, svært interessant.

 

Hva var tankene bak det bildet?

9482933[/snapback]

 

 

tankene bak dette ja :D jeg er veldig glad i katt unger, og ville teste mine kunskaper:P

så en guide om å lage et dvd kover bilde. så da tokk jeg for meg en litt skummel sky aktig himmel og et gammelt hus på en klippe eller en dump om du vil:P testa om di passa sammen, å ja da :D det gjorde dem :D la inn meg selv og di 2 beste katt ungene i verden :D:love:

 

å kunne bruke photoshop som pro er vel mange som drømmer om, men hvorfor drømme når man kan bare sette seg ned en kveld, knipse et eller to bilder av dyra dine og mikle makle i ps og se hva det blir etter på :D

 

takk for at dere liker bilde :D

Lenke til kommentar

 

tankene bak dette ja :D jeg er veldig glad i katt unger, og ville teste mine kunskaper:P

så en guide om å lage et dvd kover bilde. så da tokk jeg for meg  en litt skummel sky aktig himmel og et gammelt hus på en klippe eller en dump om du vil:P testa om di passa sammen, å ja da :D det gjorde dem :D la inn meg selv og di 2 beste katt ungene i verden :D  :love:

 

Det forklarer en hel del. JEg tenkte nettopp på at det måtte være et skitbra cover til et metal-band som ikke tok seg så seriøst. Jeg klarte også å trekke sammenheng mellom norrøn mytologi og det bildet du har levert. Jeg tenkte liksom litt på Odin og hans to ravner. Bare at her er det deg og dine to kattunger

Lenke til kommentar

TAKK :D hehe.. eneste jeg misliker med bilde er bilde av meg selv!

 

måtte gjøre så mye før jeg kunne starte med det.. først måtte jeg gjøre bilde mindre, så måtte jeg fjerne alle di stygge kvisene mine, så måtte jeg gjøre det svart-hvit med blå øyne osv:P

 

 

Bra det der for en tutorial-test. Antar du kommer med en "Dark Faces" og en "Dream Scene Montage" etterhvert også? ;)

9483471[/snapback]

 

 

gjør jeg sikkert :D

 

 

jeg kan jo legge ut orginal filene.. seff litt moda på da:P

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
post-118205-1189631962_thumb.jpg

post-118205-1189631986_thumb.jpg

post-118205-1189632002_thumb.jpg

post-118205-1189632017_thumb.jpg

post-118205-1189632034_thumb.jpg

Endret av On1Musha
Lenke til kommentar
Dette er det mest ute innslaget vi har hatt på lang tid. En liten oppvekker, kanskje. Katter ut av ørene. Svevende kjempehode. Hi hi hi.

9484061[/snapback]

 

 

nei det er ikke katter ut av ørene og svevende kjempehoder, det skal være mem med di beste kattene i værden bak meg, akurat samme som dette bilde

 

Planet%20of%20the%20apes.JPG

 

vis dere ser mye på dvd eller film så har dere garantert sett et dvd kover med lingner på dette.. at frontfiguren i filmen er altid lengst framme oogså kommer dem som ikke har noe så veldig med filmen å gjøre litt lenger bak! det jeg tenkte det skulle være da..

Lenke til kommentar

nei det er ikke katter ut av ørene og svevende kjempehoder, det skal være mem med di beste kattene i værden bak meg, akurat samme som dette bilde

 

[Planet of the apes bilde]

 

vis dere ser mye på dvd eller film så har dere garantert sett et dvd kover med lingner på dette.. at frontfiguren i filmen er altid lengst framme oogså kommer dem som ikke har noe så veldig med filmen å gjøre litt lenger bak!  det jeg tenkte det skulle være da..

 

Ah. Skjønner. Jeg tror ikke det ble helt vellykket da, men som du sier er du nybegynner på Photoshop, og det er en god begynnelse. JEg tror litt av problemet er at det ble et altfor klart skille mellom deg og kattene dine, samt omgivelsene. Jeg vet ikke hva den korrekte frasen er, men om det hadde vært litt mer "gradert" (at du kanskje hadde med litt overkropp, og så gradvis blandet den med bakgrunnsbildet) så kunne det kanskje ha blitt noe bedre.

 

Edit: Og kanskje lagt enda litt mer skygge på den delen av kattungene som var nært hodet ditt. Ellers så må jeg si at for en photoshopofob som meg, så har du fått mye av råmaterialet.

 

Men, uavhengig av tanken bak, så står jeg ved det jeg sier: Det var et artig bilde. Selv om jeg leser andre ting inn i det enn det som meningen var :)

Endret av Onkel Kompost
Lenke til kommentar

Ikke verst jobba photoshopmessig. Hadde kanskje gjort seg enda bedre med skarpere lys og skygger, som på planet of the apes-plakaten. Men det er bare et forslag, det funker fint som det er.

 

Når det gjelder motivet: aner ikke hva jeg skal si, bare ler. :!: Kanskje det mest spesielle jeg har sett her. Plakat til en skikkelig skummel film om fiendtlige kattunger? :)

 

Får litt assosiasjoner til Dario Argento's sykt oppskrytte (uten sammenligning forøvrig) Suspiria, som har ultradramatisk musikk og ekkel stemning til nesten hva som helst, for eksempel at - AAAAAH! DET REGNER PÅ FRONTRUTA!!

Endret av Onkel
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...