Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

2005 modell som ruster, VAG verksted dårlig?


_Daniel_

Anbefalte innlegg

Hei hei..

 

Vil bare høre etter om noen her har dårlig, eller positive meninger og resultater om et av VAG konsernets veksteder..

 

Feks. Moren min har en Skoda Superb 2005 modell som har startet og få rustbobler.. For 2 mnd siden, dro vi til Skadeavdelinga til VAG på Ryen og sjefen selv for skadeavdelinga kom ut og så på rustboblene med en lang maske..

Han ble veldig overasket over å se at en Skoda rustet når den var 2 år gammel, fordi på Skoda-fabrikken i Tjekkia behandlet dem bilene som om det skulle være Ferrari sa han.

 

Dette gikk jo på garantien sa han, og vi fikk time til bilen ca 2 mnd etterpå..

 

Da disse 2 mnd hadde gått, sendte vi inn bilen, og dem sa dem regnet med å ha bilen inne ifra 1 til 2 uker..

 

Etter allerede 2 dager, så var bilen ferdig, når jeg hørte dette så tenkte jeg, det er umulig.

 

Men så hentet moren min bilen, og kjørte hjem, da jeg så resultatet, viste jeg ikke om jeg skulle le eller gråte..

 

Dette er det værste jeg noen gang har sett, resultatet var en "relakkering" som kom på underkant av 15.000;- og det dem hadde gjort, var bare og legge nye lag med lakk over den gamle uten å ha pusset ned gammel lakk og rusten.

 

Det så egentlig ikke ut som om dem hadde lakkert stedene på bilen der det rustet, fordi lakken var så matt og dårlig, så hva dem har gjort, har jeg ikke peiling på..

 

Feks på hjulbue-skjermen på høyre side som skulle vært lakkert, den skulle vel egentlig vært skrudd av og så slipes ned og lakkes bare skjermen alene.

Men det dem har gjort, er å bare dekke til panser, frontrute og skjermen under lyktene, men dem har glemt og dekke til skjermen under lyktene ordentlig, så det man ser et lakk-skille på denne skjermen.

 

Det er forsatt flere rustbobler på dørene som ble lakkert, og det kommer stadig flere..

 

En nabo hadde lakk-pest på Opelen sin, som var 4 år gammel, og der flasset lakken av og det var også rustbobler.. Han hadde krav på ny bil sa Opel siden jobben ble for stor, men han ville ikke ha Opel mer pga det har vært så mye dritt med bilen, så han fikk tilbake en god sum tilbake for bilen.

 

Hva har vi rett til som kunde, når bilen er 2 år gammel, den ruster og når dem har hatt den på verksted, så har dem **** ikke klart å gjort jobben ordentlig.

Vi vil bare komme tilbake, og tilbake til veksted med bilen, pga det dukker stadig opp flere rustbobler på bilen.

 

Har vi på noen som helst måte rett til ny bil om det skulle være lakkpest, eller er det forskjellig ifra merke til merke?

 

Ble litt kjapt og dårlig forklart, men håper dere forstår..

Endret av _Daniel_
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi har hatt Volkswagen i familien siden tidenes morgen, eller nesten i hvert fall. Har hatt Polo, Golf, Touran, Caravelle, Boble, Passat, Skoda - ja det meste. Så jeg har vokst opp med Volkswagen rundt meg.

 

Jeg sier ikke at de har vært feilfri, men servicen hos de lokale forhandlerene (Bil & Maskin, og Peter S. Fjetland) har vært upåklagelig.

 

Hadde jeg funnet rustbobler på en to år gammel bil, hadde jeg krevd opplakkering av HELE delen (kanskje hellakkering hadde vært det beste, grunning er nok rimelig kjip hvis det går rust etter to år :/ ).

Lenke til kommentar

Hater VW etter hva som har skjedd, Men Skoda for oss er bra synes nå jeg.. vi har aldri hatt noe problemer, utenom dette som har skjedd nå.. Noe som VAG burde stå for..

 

Det å få omlakkert hele bilen tror jeg vi kan se langt etter.. fordi for VAG blir dette ALT for stor oppgave.. De har jo faen ikke peil.

 

Når bilen skulle inn til lakkering, så hadde vi rett på leiebil, men fikk detta ikke.. Så tok vi en tlf til direktøren av Skoda, og da fikk vi ganske fort en leie bil, noe man kan drømme om når det kommer til VW...

Lenke til kommentar

Godt dere er enige.. Skal kreve det med nye karrosserideler som du sa Rs125..

 

På bildet under, så ser dere det som er markert innafor det gule, på denne ruster det forran ved speilet.. Har dem mulighet til å få av hele denne delen??

 

Den rød pila ved under speilet der, er tatt på høyreside på bilen, hvor dere ser rusta titter frem under kromlista...

 

Bildene er tatt med mobilen, så er ikke helt perfekte :)

post-45504-1189372641_thumb.jpg

post-45504-1189372665_thumb.jpg

Endret av _Daniel_
Lenke til kommentar

oi dette er utrolig merkelig, jeg trodde at min mercedes e klasse var utsatt og den er 8 år gammel, den har rust i hjulbuene, men til saken, det er noe alvorlig feil med karrosseriet i bilen deres, for det skal være full forzinket og galvanisert i hue og ræva, så her må dere følge bilen med argus øyne, og ¨å den til et mer særiøst sted for rustutbedring.

Lenke til kommentar
Vanligvis bytter dem bare hele delen som sagt, men her blir det vel litt vanskelig?? Dra og klag. la dem fikse det og ikke gi deg før det er bra.

 

Hvis det ikke blir bra så ta fart og taklegg hele bilen inn i kundemotaket til skoda..

9467095[/snapback]

 

Rart dem ikke har byttet dører ja.. Men det er ikke oss det koster noe.. Det å lakkere nesten hele bilen på nytt, koster dem vel en god del mer og drive å ikke fullføre en jobb ordentlig..

 

Btw, var hos VW og Audi skadeavdeling vi var hos, på Møller Ryen.

 

Hadde med gledet kjørt inn i der jeg, etter så dårlig service..

 

Skal til Sverige på service den 18. har tenkt til å vente til da, og spørre dem om hvordan dem ville ha gjort jobben, og fortelle om hvordan dem gjorde det her i Oslo.

Lenke til kommentar
oi dette er utrolig merkelig, jeg trodde at min mercedes e klasse var utsatt og den er 8 år gammel, den har rust i hjulbuene, men til saken, det er noe alvorlig feil med karrosseriet i bilen deres, for det skal være full forzinket og galvanisert i hue og ræva, så her må dere følge bilen med argus øyne, og ¨å den til et mer særiøst sted for rustutbedring.

9468475[/snapback]

 

 

Merkelig ja, veldig.. Men, den Mercedesen din, har du ikke noe rust garanti på 10 år eller noe da du kjøpte den? Eller var det ingen slike garantier på den tiden?

 

Det var ganske morsomt og se tryne på han sjefen ved Skadeavdelinga når han så at den rustet.. Men, er forsatt en kjip situasjon.

 

Jeg føler veldig godt med på bilen, merker vær eneste gang om det har kommet flere bobler/riper i lakken når jeg vasker den, som kan være 2-3 ganger i uka..

Lenke til kommentar
nei det var rust på det samme stedene som nevnt tidligere i tråden

9472428[/snapback]

 

Sikker på at det var rust??

 

Han sjefen hos Audi og VW, sa at han aldri hadde fått inn noen som helst Skoda som hadde rustet før.. Og aldri når den bare var 2 år gammel..

Men, han er vel akuratt som en selger ( overdriver )

Lenke til kommentar

Du kan jo slipe, grunne og lakke sjøl, men på en ny bil vil jo det gi verditap til tusen. Skjønner irritasjonen.

 

Heldigvis har jeg en 10 år gammel koreaner der jeg kan gjøre ting på egen hånd uten at prisen faller noe særlig. Bilen kan nemlig ikke selges for noe mer enn 20 000 uansett. :roll:

 

Men den har ikke mye rust, selv ikke i hjulbuene. Bare litt småbobler.

Lenke til kommentar

Til opplysning har min 12 år gammle galant(320000km) null rust whatsoever på karossen det samme gjelde0r en carina e med 2400000km, der har litt lakk flasset av men ikke noe rust ennå.

 

Når det gjelder vag hadde vi masse knirkelyder på en a6 2002 modell som var kjøpt ny av oss. dette klarte dem ikke å fikse. :thumbdown:

samt generell elendig kvalitet på de bilene, jeg skal alldri mere ha ny eller gammel vag bil igjen..

 

edit, vi har også hatt en 04 modell a4 også kjøpt ny, og der når jeg gjekka opp bilen for å skifte til sommer hjul fikk skrapt bort lakken og der begynte det å ruste momentant. Har også satt inn bilde av en audi 100 93 modell med masse rust og den skal være av de bedre årganga visst. Samt elendig girkasse.

vag er søppel, men mange ignorante fans som trur allt som kommer ifra tyskland er lagd av gull.

Endret av freddy85
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...