Gå til innhold

iPod Touch-tråden | Når du liker å bruke fingrene


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blackra1n er noe herk. Det som skal ta 30 sekunder har nå tatt 20 minutter to ganger. Forrige gang endte det med at jeg måtte avbryte og slette absolutt alt på iPoden for så å laste ned alle oppdateringene på nytt og synkronisere igjen. Dette kommer til å skje nå og.

Endret av ArilC
Lenke til kommentar

Det var verken min perfekte hverdag og den ble ikke ødelagt :) Vil bare fortelle at det gode rådet jeg fikk om hvor utrolig sikkert og bra blackra1n var tidligere her i tråden ikke er noe serlig godt. Hvordan det kan være min feil ser jeg ikke, da alt man gjør når selve blackra1n-programmet runner er å trykke på en knapp.

Lenke til kommentar

Det er tydelig at det er noe galt med din ipod kontra blackra1n. Ikke at du har gjort noe spesielt galt, men du er altså sikker på at du har firmware som blackra1n støtter? Blackra1n er forferdelig enkelt og fungerer som oftest ypperlig. Hvis du ser deg rundt finner du ut hvor mange som faktisk er enig i dette. Det finnes egentlig ikke noe enklere og "sikrere" der ute på dette tidspunktet. At det ikke funket for deg er uheldig. Jailbreaking er som sagt aldri helt safe og hvis du ikke regner med at ting kan gå galt så bør du holde deg unna det.

Lenke til kommentar

3Gen. versjonen har blitt jailbreaket, men det er kun en såkalt "tethered"-jailbreak. Det vil si at du må koble iPoden til PCen hver gang du må slå den på. Du mister ingenting, hverken selve jailbreaken eller ditt innhold men du må altså bare koble den til for å få den til å starte

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...