Gå til innhold

Noen på Jernbaneskolen her?


Rex_Rodney

Anbefalte innlegg

Det e sånn at 1 av 5 består ikke testene. Det ca. Rundt 20%. Det er 325 søkere fikk jeg høre. 120 skoleplasser + en buffer prosent på 30% = 156 innkallelser.

 

Det er tallene jeg har fått høre og lest om hos skolen.

 

Ja, de tallene virker ganske logiske. Karakterskalaen som skolen skal sette opp basert på testresultatene har slik jeg har forstått det innvirkning på rangeringen, så her er spenningen til å ta og føle på.

Endret av Frink
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da fikk jeg mail fra BHT om at jeg oppfyller paragraf 9! Måtte også google det, og fant da ut at jeg har bestått både helsesjekk og arbeidspsykologisk test. I hvilken grad man har bestått den sistnevnte testen nevnes visst ikke. Ikke noe å grue seg til Lynx, men litt nerver er bare sunt!

Lenke til kommentar

Ikke tenk så mye at du ikke får plass, har du klart testen så kommer du nesten garantert inn. Noen sier ifra plassen osv. I verste fall må du bare vente en del lengre enn andre eventuelt, men har du fått bekreftelse på at du har klart psykotesten så er det ikke ofte jeg har hørt at folk ikke starter som lokstudent. :thumbup:

Lenke til kommentar

Du har veldig rett i oppsummeringen din Mr. Andreson. Jeg bare tenkte litt galt.

Det stemmer at de tar inn kun så og så mange av de totale søkerne ja. Og det er som Nominell sier, jeg har heller ikke hørt om at folk som har bestått ikke får skoleplass, at den da er så godt som sikret.

Men som jeg har sagt tidligere, jeg for min del tok ingen sigar før jeg fikk en skriftlig bekreftelse fra skolen.

Dere har helt klart en spennende tid foran dere, har nettopp vært igjennom den selv.
Er utrolig fornøyd med skolen hittil, så dette blir bare bra! :)

 

 

Til info, første kullet med den nye 1,5 års opplæringen er nettopp uteksaminert og samtlige besto.

Første gang siden 2007. :)

Lenke til kommentar

 

Til info, første kullet med den nye 1,5 års opplæringen er nettopp uteksaminert og samtlige besto.

Første gang siden 2007. :)

 

Det er bra å høre, kan jo se ut som det var smart å utvide med et semester. :)

 

Skjønner godt at du ikke vil gi noen forhåpninger som kanskje ikke viser seg å stemme. Grunnen til at jeg spekulerer så mye på dette er at jeg må skaffe meg ny jobb snart, og det er litt vanskelig ifh. til jobbintervju osv. Sjansene for å få jobben blir jo mindre om man sier at man har søkt studieplass, samtidig kan man det jo gå over et år før man starter på skolen. Så inntekt må man jo ha i mellomtiden. Dilemma dette :hmm:

Lenke til kommentar

Når man har søkt, så blir man tatt opp til tester, består man testen så blir man innkalt til en informasjons dag på skolen. Etter det får man tildelt en plass. Alt fordelt ut på et år.

 

Jeg for min del fikk ikke plass før 1 år etter denne info dagen, men ble heldigvis oppringt noen dager etter der de spurte om jeg ville begynne tidligere, da noen hadde trekt seg.

 

Så ja, kan skjønne dilemmaet ditt veldig. Du får nok ikke vite noe om oppstartdato før uti september en gang (dersom opptaket deres blir likt som det vi hadde).

Første kull starter vel uansett ikke før etter årsskiftet.

 

MEN, du er ikke pliktig til å nevne at du skal ut i studie en gang i fremtiden dersom du søker jobb.

Noget slemt mot arbeidsgiver, men inntekt må man jo ha som du sier.

Endret av norlyset
Lenke til kommentar

Du får vite det senest 3 mnd før skolestart om jeg ikke tar feil. Varierer veldig hvor lenge man må vente. Norlyset som går i samme klasse som meg (forøverig vet jeg ikke hvem du er utifra kallenavnet men) søkte et halvt år før meg, begge fikk tilbud om å starte i kull sent i 2014, og vi er begge på skolen per dags dato. Jeg søkte i november, bekrefta tilbud på skolen i mars og startet tidlig i mai. Så det kan gå fort, og det kan gå trått.

Lenke til kommentar

Påkjørsel av dyr skjer rett som det er, men avhenger mye av hvor man kjører(på tross av at jeg traff tre rådyr på Sandvika forrige høst). Enkelte steder er mer belastet enn andre. Dyr og mennesker i og i nærheten av spor er ikke uvanlig, det går som regel bra, men ikke alltid dessverre =/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...