Gå til innhold

Oh valgets kvaler (Elit Vs Premium)


Bear^

Anbefalte innlegg

Ja så var det valgets kvaler igjen, høsten begynner å sette inn og gameren i magen begynner å våkne etter noen månder i døsen grunnet fint vær og mye å gjøre.

 

Og denne gameren er innmari sulten, type utsultet og i et forferdelig temperamang. Min Wii har et svada strev med å holde gameren tilbake, selv om den har mye mat på PCen, den er grådig som fy og lengter etter ferskt kjøtt.

 

Dens sultene øyne har festet seg, siklende, på Microsofts konsoll. Dens bibliotek av saftig kjøtt får Gameren til å sikle ukontrolerbart, og jeg har et svada strev med å holde alt av kreditkort unna dens grådige hender, som bare sier "FEED ME!", ja med store bokstaver som dere ser.

 

Så da må jeg gjøre noe med det, jeg må fore dette blodtørste monsteret og tilfredstille dens lyst etter blod. Og da trenger jeg et frodig lam fra marken, eller en "gammel" sau.

 

Det er her valget kommer inn, hva skal jeg velge og hva har jeg egentlig bruk for. Skal jeg velge lammet (Elite) med sin 120 Gb HD og HDMI eller skal jeg velge sauen (Premium).

 

Mitt behov er vel egentlig ikke på plass, siden jeg ikke har internettlinje til å laste ned så forferdelig mye.

 

Men, jeg har en LG 32LB2R. Får jeg "best" utnyttelse av et lam (elite) på HDMI, eller vil en komponent kabel gjøre like god dugen for min del?

 

Håper på snarlig svar, Gameren i meg begynner å tære på min tålamod, og Wii'en skjelver i sokkelen den står i når jeg går forbi den, tydelig sliten i Wiimoten.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

HDMI vil ikke gi noe betydelig bedre bilde for deg som har en 32".. for å se forskjell der må du høyere opp i størrelse.. Ellers så finnes det jo også premium på markedet nå med HDMI.. Så det er mulig å få tak i om du ønsker å være fremtidsrettet.. med tanke på den dagen du skal ha deg en saftig 72" ..

Lenke til kommentar

Gå for Premium. 120 Gb er overhodet ikke nødvendig, i hvertfall ikke for meg. 20 GB holder lenge til bare demoer og andre småting.

 

Og HDMI ser jeg ikke helt vitsen i.

 

Edit: Når jeg tenker over det kan 120 GB komme godt med til DC som MP-maps og slike ting som flere og flere utviklere benytter seg av.

Men mener uansett du bør gå for Premium. Du får den jo for 2500 nå. Det er jo ingenting, løp å kjøp! :)

Endret av E-wok
Lenke til kommentar

Neste steg blir sjokkterapi på et allerede sjokkskadet Mastercard :p

 

Neste steg dog blir å vente til neste lønning, og se om jeg har noen penger igjenne til flere stortitler.

 

Ah jeg føler lengtet etter den allerede bestilte konsollen. Gameren klynker som en liten hund, den vet at rett forran nesen er en godbit men den er bare akkurat utenfor rekkevidde, for øyeblikket.

 

Og nåde ta om posten klarer å rote til denne forsendelse, da blir det bank på noen postfunksjonerer, skyldige eller ei.

Lenke til kommentar
Gå for Premium. 120 Gb er overhodet ikke nødvendig, i hvertfall ikke for meg. 20 GB holder lenge til bare demoer og andre småting.

 

Edit: Når jeg tenker over det kan 120 GB komme godt med til DC som MP-maps og slike ting som flere og flere utviklere benytter seg av.

 

9331161[/snapback]

 

Og videomarketplace :D

 

 

Et bra kjøp. :)

 

Få over en kompis å spill i gjennom Gears i co-op for den beste opplevelsen.

 

Neste spillkjøpet ditt blir Bioshock. ;)

9331347[/snapback]

 

Kan skrive under på den der, og husk; bar pingler gir seg før de har rundet gears på insane og funnet hver jævla cogtag.

Lenke til kommentar
Takker for svar. Valget falt på en Premium med Gears of War til 2930 ,- innklusiv frakt.

 

Så får man håpe jeg blir fornøyd eller ikke :p

9331328[/snapback]

Du kjem ikkje til å ångra. 32LB2R er ein god tv - eg sel mykje av den på jobben. Sjølv har eg ein 42LC41 (òg LG) - knakande nøgd. Kunne tenkt meg ein box med HDMI, sjølv om forskjellane er minimale.

 

Du kjem nok til å bli knakande nøgd, det er mykje spelglede for 3000 kr. Og for all del, ikkje gløym at BioShock kjem ut på fredag. Eg har spelt ca 9 timar no, og er heilt frelst. Eg tel timar til arbeidsdagen er ferdig. Så håpar eg du blir nøgd, og kosar deg med din nye konsoll.

 

Dessutan, elkjøp legg på fredag ut 120 gb HDD til 1495,- og svarte kontrollarar til 495,-.

 

Sjølv om eg berre har ein vanleg premium (og ein core) - har eg grådig lyst på svart kontrollar. :)

Lenke til kommentar

Jeg har hatt xbox360 i en mnd nå- og er kjempefornøyd! (Premium kjøpt på Siba Liertoppen for 3000 inkl. 2 trådløse håndkontrollere og forza2)

Fantastisk maskin! Bor i Mjøndalen, og dro noen dager etterpå til Buskerud kjøpesenter. Der ligger elkjøp og Game store nesten vegg i vegg. Gikk mellom disse to butikkene og fant følgende tre spill:

- Rainbow Six (Elkjøp:599,- Game store: 199,-)

- Tiger Woods 2006: (Elkjøp:299,- Game store: 499,-)

- Gun (Elkjøp:399,- Game store: 149,-)

 

Fantastisk stor forskjell på prisene må jeg si... :D

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Elite kommer med 120GB harddisk, og så stor trenger du egentlig kun om du har tenkt å bruke videotjenesten til MS, som så vidt jeg vet ikke er annonsert til europa ennå. Er ikke dette av interesse har du ikke behov for så stor harddisk, og da er den ikke verdt de ekstra kronene. Eneste forskjell blir da fargen, i og med Premium får HDMI. Elite er heller ikke noe mer stillegående, den har akkuratt samme innmaten som nye premium-maskiner.

Lenke til kommentar

Har bevist ungått å bestille med noe trådløst adapter, og det er megalangt fra rom til internett tilgang så det trenger jeg ikke være redd for med det første.

 

Bor foresten mitt i bondeland, milevis fra nærmeste DSL leverandør på bakkenivå, så det blir ice radio på meg, og pingen min i WoW ligger å hopper. På en god dag, 130 i ping, men har vært oppe i fantastiske 1890 i ping som da førte til et utlog før jeg viste ordet av det.

 

Men før dere vet ordet av det ser dere en ilsint bjørn springe kråksport over plassen mens nord-norske ord og utrykk hagler rundt han. Ta det med ro, er bare meg som har funnet meg en stabil internettlinje :p

Lenke til kommentar
Hva er sjangsen for at en xbox 360 premium blir for varm og får RroD? Er det noe man kan gjøre for at sjangsene er VELDIG småe for dette?

9332768[/snapback]

 

Virker som om folk anser dette som jordens undergang. Sannsynligheten for at du får RroD er mindre enn at du ikke får det, og får du det, leverer du den inn og venter i et par uker før du får den returnert. Helt gratis.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...