Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
MartinF skrev (1 time siden):

Helt ok at Laca drar om vi får noen nye inn, MEN det irriterer meg at vi aldri klarer å få noe igjen for de spillerne som drar.

Det har vært en spesiell økonomisk situasjon for alle, i tillegg så har ledelsen å denne kjøpe oss til topps strategien feilet totalt. Har trua på at vi skal bli flinkere til å selge til riktig tidspunkt fremover. 

Lenke til kommentar

Enig, nå er vel samtlige av de gamle på høye lønninger ute. De fleste nå er unge spillere for fremtiden på lange kontrakter. Nøkkelen nå selvfølgelig er å klare å få de til å signere nye 5 år kontrakter hvert 2-3 år. Slik at man ikke havner ikke lignene situasjon igjen. 

Lenke til kommentar
barezell skrev (1 time siden):

De fleste nå er unge spillere for fremtiden på lange kontrakter. Nøkkelen nå selvfølgelig er å klare å få de til å signere nye 5 år kontrakter hvert 2-3 år.

Gjør de ikke det så er det på hue å ræva ut, samma hvem det er, det var noen år der vi fremsto som en liten desperat klubb som var underdanig å ynket seg for de mektige spillerne, jeg håper jeg aldri ser det igjen. 

Lenke til kommentar

Hvem vil vi selge i sommer ? 

Bernd Leno, Nicolas Pepe, Hector Bellerin, Runar Runarsson, Pablo Mari, Lucas Torreira. Dette er mine opplagte valg for salg. Andre som bør opp til vurdering er Ainsley maitland Niles, Reiss nelson, cedric, Nuno tavares. 

Reiss Nelson har hatt en grei sesong i Feyenoord å skal visstnok ha tatt seg sammen i forhold til hvile å ernæring som han visstnok slurvet fælt med i AFC. Potensialet hans var jo enormt, et av de største talentene i AFC de siste 10 åra, men om ikke Arteta ser radikal forbedring i sommer så mener jeg han bør selges.

https://www.footballinsider247.com/arsenal-star-nelson-saluted-by-dinnery-after-diet-and-sleep-confession/

Salg av Niles, Cedric og Tavares er avhengig av nye backup alternativer, og Tavares kan kanskje gis et utlån selv om han skremmer vettet av meg så er det jo fullt mulig å utvikle seg. 

Hva med innkjøp ? 

Jeg ser mange helst vil ha en oppgradering på Xhaka, men Xhaka er Xhaka, han har noen feil, men han leverer egentlig jævla bra tall. Det vi virkelig trenger er en som kan gjøre jobben til Partey, vi tapte 7 av 13 kamper uten Partey, Elneny virker faktisk som han er bedre mot god motstand, men mot veikere lag blir han litt for lite dominerende i tillegg til en viss mangel på blikk å kreativitet som et supplement til pasningsfoten som trossalt er enorm. Vi trenger en dominant DM, Aurelien Tchouameni kan vi nok bare glemme, men det er lov å håpe.  

Aaron Hickey virker spennende, visstnok en veldig tofotet spiller, det liker jeg.

Gabriel Jesus tror jeg også blir en ganske god signering, med potensiale for å bli en fantastisk signering.

Tielemans er jeg egentlig ikke sikker på at er så mye bedre enn Xhaka, men det er helt klart en kvalitetsspiller, og det trenger vi.  

 

Lenke til kommentar
14 hours ago, Dagner said:

Liker ikke spekulasjonene om at både Saka og Martinelli skal bort, samtidig skal vi holde på Nketiah som for all del har hatt noen gode innhopp i løpet av sesongen, men allikevel....

Det kan fort være et ledd i kontraksforhandingene til Saka og Martineli. Men om vi ikke snart kommer tilbake til CL blir det vanskelig å holde på dem. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...