Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Veldig synd med Holding :(

 

Vi burde vel muligens ha inn en stopper i januar da uansett? Kos er på viste verset og Mustafi er til tider krise uansett. 

Mustafi er fortsatt den stopperen som får flest minutter av alle stopperne hos oss, så noe må han gjøre rett :S Vet at han har mange personlige feil, så det er litt uforståelig for meg også.

 

Enig, men da hadde man vel gjort det i sommer? Evt ikke lånt ut Chambers. Har vært

 tynt på stopperplass, nå er det nært krise

Krisemaksimering. Vi har bedre backup enn hva vi har noen gang hatt. Kampprogrammet ser også overkommelig ut mot jul og nyttår. Ligger 10 poeng bak City som liksom skal være kandidaten til å vinne PL og det kommer de sikkert til å gjøre også, og det er jeg forsonet med. Anbefaler alle å gjøre det samme. Det er mange på matta som har første ordentlig sesong for Arsenal, treneren også. Målet mitt er at vi spiller i finalen i EL og topp fire i ligaen (ønsker selvfølgelig å vinne, og det vil kanskje komme en tid der vi er utfordrer i begge). 

Endret av #Wengerout
Lenke til kommentar

Chambers kan hentes tilbake. Monreal kan spille stopper om vi fortsetter med tre bak. Vi har et par lovende unggutter som kan benyttes i enkelte kamper. I tillegg er Kos på vei tilbake og det er snart januar. Et stykke unna krise enda.

Monreal er skadet, Mavrapanos er skadet. Kos har ikke spilt ball på 9 mnd.

 

Skeptisk til å kaste inn f.eks Pleguezuelo eller Medley i PL.

 

Kan alltids dytte inn Jenkinson eller Lichtsteiner i suppose, men det er jo ikke optimalt.

 

La oss si Sokratis eller Mustafi skader seg nå eller blir utestengt. Da har man et lite problem med bare 1 frisk seniorstopper.

Lenke til kommentar

Både Mustafi og Sokratis mangler et gult før de må stå over. Så at en av de er utilgjengelige i en kamp fremover er nærmest garantert. Heldigvis er kampprogrammet fremover overkommelig, og vi kan gå tilbake til en firer bak om Monreal blir klar. Jeg mener vi bør handle i januar om mulig, og hvis ikke hente Chambers tilbake fra lån. Jeg anser det dog ikke som noen krise for oss enda.

Lenke til kommentar

Det er nok enklerer å finne i sommervinduet enn nå i januar. Derfor er det nok mer sannsynlig at Chambers hentes tilbake, eller man benytter de man alt har i klubben enn at det handles i januar. Om det står mellom en nødløsning i januar som ikke er det steget opp i kvalitet som vi trenger, eller å vente til sommervinduet for å finne rette kandidaten, mener jeg det er fornuftig å vente.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...