Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

"Bare" er 21 år. En spiller uten arbeidstillatelse som ikke er i nærheten av nivået til Oxlade eller Bellerín (som var poenget). Han vil ikke kunne bidra på a-laget på minst én sesong pga. arbeidstillatelsen og er/kommer sannsynligvis ikke til å bli god nok på et par år. Med andre ord bortkastede ressurser når man ikke trenger disse spillerne (for de har vi mange av), men heller trenger de store signeringene.

 

Så kan man si at han koster så lite at det ikke har noe å si at han kjøpes, men ser dønn serriøst ikke poenget med å kjøpe en 21 åring som ikke får arbeidstilltatelse. Mye mer fornuftig å kjøpe spillere som Bennacer, Jeff og Nwakali (som vi har gjort og fortsetter med å gjøre), men dette må være den mest poengløse signeringene på lenge. Altså er ikke sur eller skuffet over signeringen, men forbauset. Sliter dønn serriøst med å forstå kjøpet om det ikke er for PR. Kjøpet av Sanogo var tom. bedre. 

 

Huff må få ut litt frustrasjon for tiden... :p

 

Poenget? Poenget er vel at Wenger liker å utvikle talenter, noe han alltid har gjort.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei men fra spøk til heroin. Jeg har faktisk jævlig troa på Takuma Asano. Greit at han ikke har scoret så mange mål selv om han hadde over 50 kamper sist sesong, men det kan også være fordi de andre spillerne på laget ikke var Ozil akkurat. Får han en haug med spillere rundt seg som kan servere han gullpassninger, så tror jeg han kommer til å bli en suksess. Akkurat nå gjør han ting verken Giroud eller Welbeck klarer. Eneste er vel styrken og hodedueller jeg er skeptisk til.

Lenke til kommentar

Å tro at denne fyren er noe annet enn et PR-kjøp er ekstremt naivt. Selv Inamoto og Park hadde europeisk erfaring. Dette er bare enda en Ryo

 

Tror du alle japanere er roboter som løper til sportssjappa for å kjøpe Arsenal-drakt hver gang vi kjøper en av deres landsmenn? Wenger har hentet fire asiatiske spillere på 20 år som Arsenal-managere. Tror du ikke han hadde hamstret inn asiater hver sommer hvis det hadde vært så enkelt?

 

Asano hadde ikke blitt hentet om han var talentløs. Det samme gjelder Ryo, som kom rett fra High School-fotball og fikk masse spilletid både for Feyenoord i Eredivisie og Bolton i Premier League før skadene tok ham. Asano ble "rookie of the year" i den japanske toppdivisjonen i fjor, og har landskamper for Japan. Altså er han antageligvis et av de største talentene de har å by på.

 

Voldsom stereotypi å konstatere at han kun blir hentet av kommersielle årsaker. Likestiller dette kjøpet med Sanogo, Joel Campbell, Wellington etc. Forhåpentligvis får han mer suksess i Arsenal-drakten enn dem.

Endret av Classy Crab
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...