Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nok en Benbjo-myte busted.

 

Når de gjelder Cesc tilbake vil jeg ikke ha han. Såklart jeg savner han, men vi trenger han ikke og vi må bruke pengene på de posisjonene som er viktige. Men dersom det står mellom oss og United så vil jeg nesten at vi henter han, for det hadde knust hjertet mitt å se han i United-skjorte-

Lenke til kommentar

Det er faktisk helt fantastisk at Kos signerte ny kontrakt! Han er en undervurdert spiller. Alle som har fulgt med Arsenal den siste sesongen veit at Kos er en av de beste PL-stopperne per dags dato.

 

Det er viktig at vi i hvert fall har den viktige trioen i bakre ledd, som en stabilisator for resten av laget klart før neste sesong. Mertesacker - Koscielny med polakken i kassa.

 

Jeg har et ønske om at den nye høyrebacken som må komme, klarer å løfte blikket og treffe medspiller i boksen på innleggene. Det synes jeg var Sagnas svakeste side. Innlegg og pasninger inn i boksen.

.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-PJ426FqLv6

Digg med Wilshere tilbake. Håper han får et innhopp mot Norwich og Hull! Gleder meg til å se han løfte FA-Cup trofeet.

Endret av Slettet-PJ426FqLv6
Lenke til kommentar

Vet ikke hvor mye jeg gidder å bry meg om han drar til City. De har allerede Zabaleta som er to år yngre og ikke noe særlig dårligere, så han vil ikke forsterke dem betraktelig. Blir litt samme situasjon som da de kjøpte Kolo. Håper dog han reiser til utlandet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...