Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Der er den Benbjo vi kjenner!

 

Javel? Palace tar vi og Southampton tar vi nok, selv om de har vært meget gode i sesonginnledningen og har bare 4 poeng mindre enn oss(!!!). Det er 6 poeng.

 

Så har vi Pool hjemme og United borte. 1 poeng på disse er tilsvarende det vi tok i fjor. Hvordan det er negativt eller pessimistisk forstår jeg ikke.

 

Det er ikke helt utenkelig at vi går på en smell mot de to førstnevnte heller, men hjemme tror jeg nok vi har Soton. Palace er det nok mer sannsynlig at vi taper poeng mot, men de har ikke akkurat vært fryktinngytende. I forsvar er det jo horrible. Sluppet inn mest mål i PL.

 

Forøvrig: Vi har 5 poeng mindre i år enn tilsvarende oppgjør i fjor. At vi er bedre er foreløpig en myte. Vi får se i kveld og mot Pool/United.

Endret av Benbjo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Forøvrig: Vi har 5 poeng mindre i år enn tilsvarende oppgjør i fjor. At vi er bedre er foreløpig en myte. Vi får se i kveld og mot Pool/United.

 

Hva legger du i dette? "5 poeng mindre i år enn tilsvarende oppgjør i fjor"? Etter GW 8 i fjor hadde vi 12 poeng. I år har vi 19.

 

Det at vi tapte idag var uheldig. Vi hadde kampen i slutten av 1.- og store deler av 2. omgang. Likevel dro Dortmund av med seieren etter en markeringsfeil i forsvar. Med dette mener jeg at ettersom Sagna var med opp på angrepet, burde enten Mertesacker tatt høyde for dette, eller så burde Arteta falt ned når han så at Sagna var med opp.

Lenke til kommentar

Shit happens... Hadde forstått meg på reaksjonene til enkelte om det var Tufte IL vi hadde spilt mot og resultatet ble det samme, men dette var mot et veldig sterkt lag hvor det hva usikkert hvem som skulle gå ut seirende. Selv mener jeg vi hadde fortjent uavgjort; vi dominerte store deler av andre omgang og slutten av 1. VI hadde noen sjangser, Cazorla bommet med ørsmå marginer og vi hadde et annulert mål. Dortmund fikk mål, grunnet dårlig forsvarsspill, av en spiller som det kan diskuteres om han skulle vært utvist. Helt latterlig hvordan enkelte reagerer etter ett enkelt tap mot et veldig sterkt lag. Alle lag er dømt til å tape før eller siden. Har fortsatt troen på at vi går seirende ut fra gruppen.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Kan nok ikke direkte sammenlignes nei, men det gir en god pekepinn. Vi burde hatt full pot motstanden tatt i betraktning. Kanskje 22/24.

 

Over til noe litt annet. Noen andre som tror at Wenger venter og ser hvordan vi ligger an i januar før han signerer ny kontrakt? Vinner vi ikke noe tror jeg han tar hatten sin og går. Spesielt gitt kommentarene hans den siste uken.

Lenke til kommentar

Har vanskelig for å se at Wenger trekker seg nå etter denne sesongen, trofee eller ei.

Han er i ferd med å bygge nok et veldig sterkt lag, som bare er noen få signeringer unna å være en reell utfordrer i alle turneringer.

Nå har han også en økonomisk frihet til å hente disse signeringene.

Klarer ikke helt se han da reiser fra prosjektet sitt når det endelig er litt optimisme og positivtet å spore igjen.

Endret av archongamer
Lenke til kommentar

Ja, vi så jo den effekten blant annet for noen dager siden. Frykten til Slovenia var nesten til å ta og føle på idet de så Høgmo tre inn.

 

De får nok ikke tilpasset og etablert noen trussel for oss, under nytt regime, på de få dagene før kampen. De har 7 tap og 1 seier på 8 kamper. Den ene sieren deres er mot det eneste laget som er under dem på tabellen, Sunderland (hvor de scorte halvparten av målene de har for sesongen). Dette her blir piece of cake.

Endret av Mr. Brightside
Lenke til kommentar

Men veldig safe å være pessimistisk foran hver enste kamp.

På grensen til feigt.

 

Dette er ikke fakta. Jeg har hele tiden sagt at jeg tror at vi har tre poeng.

 

Poenget mitt var kun at vi ikke må ta for lett på kampen. Å gå inn med en slik holdning at "dette blir lett" er neppe et sjakktrekk. Crystal Palace vil også lettere kunne motivere seg med et nytt regime. Dette var jo også grunnen til at Holloway forsvant. Han klarte kke motivere spillerene sine.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...