Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Jeg er på ingen måte ironisk. Om du bruker huet litt, så finner du ut at Fabregas og Toure er to vidt forskjellige spillertyper. Fabregas er en fantastisk spiller. Men vi har Iniesta og Xavi.

 

Og om det skulle skje at vi bytter bort Toure mot Cesc, så sitter vi plutselig igjen med 3 midtbanespillere i verdensklasse som alle 3 er offensive.

 

Som jeg skrev tidligere, så er Toure etter min mening livsviktig i Barca-laget. Fordi han balanserer laget, han er den spilleren som gjør at Iniesta og Xavi kan utfolde seg fritt offensivt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Håper virkelig ikke vi gir bort Toure i bytte mot Cesc.

Håper du er ironisk. For Fabregas er mange hakk over Toure. Fabregas er en av PLs beste spillere.

Men du kan ikke ha for mange av en spillertype på et lag. Det får ikke hjelpe at Ronaldo er en bedre spiller enn John Terry. Ronaldo er ingen erstatning for John Terry. Det blir det samme på midtbanen, bare at her er nyansene mindre, og treneren har en vanskeligere jobb i å finne ut hva som passer/ikke passer. Cesc og Xavi er ganske like spillertyper. Cesc, Xavi og Iniesta på midtbanen ville vært pornografi å se på, men jeg mistenker at Barca ville blitt enda mer svekket bakover enn de ville blitt styrket framover.

Lenke til kommentar
Håper virkelig ikke vi gir bort Toure i bytte mot Cesc.

Håper du er ironisk. For Fabregas er mange hakk over Toure. Fabregas er en av PLs beste spillere.

hvorfor gidde å samenligne fabregas å toure?

han mener vel at barca trenger en toure mer enn en fabregas, da di har fabregas typer fra før

Lenke til kommentar
Såpass ja. Det at han er bedre i pasningsfasen enn Essien kommer vel av at han spiller i Barca. Essien har vel kvaliteter som passer bedre inn i engelsk fotball, og jeg mener at Yaya ikke kunne gjort en bedre jobb i Chelsea enn det Essien gjør.

 

og hva i posten min taler mot dette? Verdens nest beste defensive midtbanespiller bak Essien. Det er liten tvil for min del om at pasningsfoten hans er bedre enn Essiens uavhengig om han spiller i Barcelona eller Svett BK.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...