Gå til innhold

Nec eller Samsung dvdbrenner? LØST!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
har en samsung jeg betalte rett over 300kr for, og vil sim meg fornøyd, utenom at den har en tendens til å lage endel bråk når den leser/skriver. Vet ikke om andre brennere har det problemet..

9165978[/snapback]

 

hvilken samsung modell har du?

Lenke til kommentar
NEC er markeds leder og er lettere og installere Firmware etter eget ønske om det er behov for det.

9166784[/snapback]

 

Som jeg har lest ut fra andre tråder, så er det enten samsung eller nec folk flest velger. Men selvom nec er makreds leder, skriver og leser den bedre enn samsung?

Lenke til kommentar
Har har de fleste modeller av Plextor og aldrig hatt problemer med disse. Samsung og Nec har jeg også hatt flere modeller av men syntes Plextor er mer stabil, støy og kvalitetsmessig overlegen.

9166865[/snapback]

 

Men er ikke dette før i tiden? Skal ha hørt at Nec og samsung har bedret seg veldig idet siste.

Lenke til kommentar

Vel den koster ikke mer enn det dobbelte. Du får PX-800A til 427 kr og Nec AD-7173 til 275 kr i prisguiden så prisforskjellen er ikke så stor som den var tidligere.

 

Min erfaring er att Plextor er vært prisforskjellen, og med mange år med Plextor helt fra 2X cd brenner og fram til i dag har jeg enda ikke hatt behov for sende inn noen av disse til reperasjon.

Lenke til kommentar

Da ble det en Plextor PX-810A hos SHG.no, fant noen tester av samsung og nec, og jeg synes at de er veldig gode brennere begge to, men når det gjelder lesing så var begge allrounde og ikke noe imponerende. Fant ingen tester til px-810a, men håper at den leser platene jeg har hjemme som er blitt noen år gamle hvor min nec 3540 ikke klarer å lese alt av. :thumbup:

Lenke til kommentar

Det har vel strengt tatt ikke så alt for mye å si?

 

SÅ lenge du ikke brenner mer enn et par DVD/CDer per dag, og ikke noe professjonelt, og ikke bryr deg veldig mye om støy, så har merket lite å si, og er det snakk om over 100 kr i forskjell, ta den billigste.

Lenke til kommentar

Veldig fornøyd med plextoren, leste alle platene som nec ikke gjorde og brenner kjappere. Men den er desverre like støyete når den leser og brenner, heldigvis så støyer den ikke med en gang platen er satt i noe som nec gjorde.

 

Men jeg har problem med å installere sata kontrolleren til min ASUS P4C800E-Deluxe, hver gang jeg kommer inn i xp så kommer det feilmeldinger om at drivere ikke er riktig installert, men allikevel så fungerer dvd-brennere veldig bra.

 

Har mulige valg: Sata1, sata2, sata-raid1 og sata-raid2, akkurat nå bruker jeg sata1.

Endret av Duqe
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...