Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Verdt et forsøk! C/D-kjendis er mitt neste mål. Skal jobbe meg sakte men sikkert oppover, helt til jeg når toppen - Aylar.

 

Hun går på Bjørknes. Bare å henge litt tilfeldig rundt der helt til du støtter borti henne ;)

 

Men hun var aldri like digg for meg igjen etter jeg så den porrfilmen hennes.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Steike, så horny man skulle bli av denne varmen. Trenger et ligg, badly. Hvor finner man slutty jenter? :D

Over-fuckings-alt. Som en kompis av meg sa, gå etter de jentene som er ok å se på, og som kler ser dristig (heftig utringning f.eks.). Da er sjansene dine veldige gode. De veldig pene trenger ikke være slutty.

Lenke til kommentar

Jeg har egentlig erfart at man må la jentene ta intiativet hvis det skal gå noen vei. Jeg så en jente som fikk mye oppmerksomhet og jeg tror det var 10-20 gutter som var borte og prøvde seg på henne. Jeg gikk forbi henne, sa hei og ga henne et kompliment før jeg fortsatte til et bord lenger borte og ofret ikke en kalori på å se meg tilbake og latet som jeg hadde glemt henne allerede. Gjett hvem som kom bort til bordet mitt etterpå? Desverre så ble det bare med en prat.

Endret av Big Boi
Lenke til kommentar

Seriøst, nesten tusen sider med sjekketriks. Hvor mange av dere har vært her fra begynnelsen? :whistle:

 

Det er kjempelett å sjekke opp oss jenter. De aller fleste av oss blir ikke nedrent av oppmerksomhet av den positive typen på byen, så det er kanskje det første du må vite. Med positiv oppmerksomhet mener jeg selvfølgelig menn som faktisk orker å starte en intelligent, flørtete og utfordrende samtale uten at de er drita, pissnervøs eller har ståpikk. I tillegg hjelper det mye hvis dere faktisk har selvsikkerheten til å slappe av. Da mener jeg ikke en skyhøy selvtillit - bare en trygghet på hvem dere er og hva dere vil med oss. Litt øyenkontakt, genuin interesse og humor, så er dere som oftest der. :thumbup:

 

Og please, ikke snakk om at dere driver med "spillet" til oss. Det er litt småpatetisk....

  • Liker 8
Lenke til kommentar

The Pick-Up Artist showet er artig, og man lærer sikkert litt, men det er på ingen måte den mest effektive måten å tilegne seg informasjon på. Det som er interessant er jo at det er litt in-field video av både Mystery & co og guttene. Anbefales absolutt for underholdningen, jeg har sett begge sesongene to ganger og det frister med en tredje gang nå.

Lenke til kommentar

Noen som har gode tips til hvordan man kan utvikle en mer "assertive" holdning? Har litt problemer i sosiale situasjoner der det er mange jeg ikke kjenner. Sliter litt med å gjøre meg bemerket og være midtpunkt på samme måte som når jeg er med kjente eller har drukket - da går det helt greit.

 

Håper på konstruktive innspill :)

 

Postet av anonym: cd571f633de27173f0f7b3ce2035cc4e

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...