Gå til innhold

Samsung SyncMaster 245B erfaringer!


Ourasi

Anbefalte innlegg

Samsung er på vei med en rimelig 24 tommer skjerm som annkommer nettbutikkene ca. 12 juni. Det er snakk om modellen 245B, som er basert på et TN panel.

 

Samsung 245B blir den første TN baserte skjerm i 24 tommer segmentet, og Samsung prøver således å gjenta suksessen med 22 tommer skjermene. Skjermen har en oppløsning på 1920x1200 og utover dette har den følgende spesifikasjoner:

 

Oppløsning: 1920x1200

Brightness: 400 cd/m2

Kontrastforhold: 3000:1 (dynamisk)

Responstid: 5 ms

Betraktningsvinkler: 160/160 (H/V)

Farger: Opp til 16.2 millioner farger

 

Bla. MagicBright og MagicColor følger med i bundlen til skjermen. Den har både DVI og D-SUB (VGA) inngang. DVI inngangen støtter HDCP kopibeskyttelsen og skjermen er derfor Windows Vista sertifisert. Skjermen kan også høydejusteres, tiltes og side justeres.

 

Veiledende pris på denne skjermen blir ca. 4800kr. og blir for mange inkludert meg, en mulig inngang til full HD skjerm på skrivebordet.

 

Håper alle som har info om reviews poster linker her, og erfaringer mottas med åpne armer. Håper også at hw.no tester denne skjermen rundt slippdato, siden denne skjermen er den første av de virkelig store skjermene som er tilpasset litt mere moderate lommebøker.

 

Link til skjermen på Samsung norge: http://www.samsung.com/no/products/monitor...t21_40/245b.asp

Endret av Ourasi
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisann

 

Jeg starta en tråd om samme skjermen for en tid tilbake. Jeg har foreløpig ikke funnet noe som kan ligne på en seriøs test av produktet, men fikk to linker i tråden min fra _Brukernavn_:

 

Vel, litt mer lesestoff

bla bla bla 1

bla bla bla 2

Så ser du hva andre mener om panelet og skjermen :D

8735898[/snapback]

 

Dette er dessverre et TN panel. Dvs. 6-bits panel. Jeg er litt usikker på om denne er god nok. Sendte også en forespørsel til Amentio.no om de hadde noe på den. De hadde ikke noe konkret av tester, men henviste også til newegg.com linken.

 

Vi får krysse fingrene, og satse på at Samsung sender et eksemplar til HW.no i dag! ;)

 

Hw.no crewet: En test av skjermen silvo ple ;)

 

Ilshenar

Lenke til kommentar

Hei hei!

 

Søkte på 245B på forumsøket, og ingen dukket opp. "W" manglet, og da postet jeg i god tro om at denne tråden var nødvendig, men så noen minutter senere din tråd...

Vel vel, 2 tråder er bedre enn ingen..

Jeg håper desperat at denne skjermen kan tilfredstille sånn nogenlunde, slik at jeg kan få den svære klumpen av en CRT vekk fra skrivebordet. Helt utrolig at det ikke er noen som helst reviews derute bare noen dager før den kommer i butikkene i norge. Denne må jo være på lager allerede hos utenlanske nettbutikker....

Får bare håpe ikke vi må vente 2-3mnd før testen på hw.no dukker opp, for da tar jeg bare sjansen.

Prisen som norske nettbutikker har satt på denne er jo rundt veiledende, så man kan jo vente seg enda lavere priser på denne. Full HD for ca. 4000,- med gode spillegenskaper og 24" størrelse, den hadde ikke mange trodd på for 1 år siden.................

Lenke til kommentar
Vel vel, 2 tråder er bedre enn ingen..

8771678[/snapback]

Helt enig! Vi får bare håpe at skjermen er verdt det :)

 

Prisen som norske nettbutikker har satt på denne er jo rundt veiledende, så man kan jo vente seg enda lavere priser på denne. Full HD for ca. 4000,- med gode spillegenskaper og 24" størrelse, den hadde ikke mange trodd på for 1 år siden.................

8771678[/snapback]

 

Helt enig med deg i det. Jeg avventer kjøpet av ny skjerm til denne er blitt testet av et par seriøse testere, som f.eks. hw.no... (Jeg tror de har tatt hintet fra meg må ;) )

 

Om den kryper ned mot 4000 er jeg ikke så sikker på, men at vi kan vente den til rundt 4500 er nok ikke usannsynlig.

 

Noen uker til feriepengene daler inn på konto, så det er fortsatt litt tid igjen ;)

 

Ilshenar

Lenke til kommentar
Størrelsen teller jo, men ikke minst oppløsning. Vil ha 1920 x 1200!

8812205[/snapback]

 

Jeg er enig med deg her ja. God PC og spille spill i 1920x1200 med flyt :p

 

Selv har jeg en 21" CRT skjerm og spiller med enten 1600x1200 eller 2048x1536. Er fint det og, men jeg liker bare CRT bedre til CS 1.6.

Lenke til kommentar

Noen som har sett denne tyske testen av skjermen?

 

With the SyncMaster 245B, Samsung is arrive a proverbial large throw.  Not only what concerns the luxurious picture area, but rather also the price-achievement-ratio.  For that is outstanding, just as as the good equipment of the bargain-screen.  He who does not disturb himself at the stronger view angle dependence vis-à-vis more expensive flat screens, take action objection loose and can save cash money. 

 

92%, hmm.. det virker jo lovende...

Lenke til kommentar

Jeg savner flere større skjermer med ekte 8-bit panel til en overkommelig pris. Denne her er vel heller ikke en av de. Dell har f.eks en del skjermer større enn 22" med 8-bit.

 

Håper iallefall ikke at Samsung blir å kjøre med ulike panel typer i den grad de har gjort på 226bw. Som er en god grunn for at jeg ikke har kjøpt den. Jeg vil gjerne vite hva slags skjerm jeg kjøper og ikke gamble i den grad på at det er riktig. Nå har jeg 215tw fra samsung som er 8-bit og god på grafikk men elendig til FPS spill grunnet input lag. Så skulle den 24" være godt egnet til raske spill o.l. vil det i det minste være attraktivt som sådan.

 

Samsung har også kommet ut med 961BF som jeg lurer på om er en etterfølger til 940BF som er en av de raskeste lcd spill skjermene som finnes, ifølge hva jeg har lest. =) Samsung gjør det ihvertfall veldig bra om dagen virker det som.

Lenke til kommentar
Skal det komme 2 versoner av denne skjermen?

Ser det nå har dukket opp flere som skriver:

 

SAMSUNG SM245B 24'' BLACK TFT 2MS HT ADJ DIG (LS24HUBCBQ)

 

http://www.amentio.no/PartDetail.aspx?q=p:...85;c:36167;r:pg

 

Og den "gamle":

 

SAMSUNG SM 245B 24" WIDE/ 500CD/ 1000:1/ 6M/ S-VIDEO (LS24HUBCBQ/EDC)

 

http://www.amentio.no/PartDetail.aspx?q=p:...85;c:36167;r:pg

8895516[/snapback]

 

Nå bruker jo amentio.no forskjellige koder etter leverandør også. Du kan lett finne det samme produktet til to forskjellige priser på nettbutikken deres grunnet de får forskjellig pris fra de forskjellige leverandørene. Regner med at EDC er kun et leverandørkjennetegn.

Lenke til kommentar

Så av bildene i testen at det var et S-panel. Håper ikke samme tema som har vært oppe når det gjelder 225BW og 226BW oppstår her, altså at Samsung bruker ulike typer paneler av ulik kvalitet. De starter vel i tilfellet med det beste slik at det er dette som testes i utgangspunktet, og så kommer dårligere A-aneler e.l. når vi skal kjøpe skjermen!

Lenke til kommentar

Nå har eg hoppa i det, 245B er bestilt, forhåpentlig blir det en skjerm av 1. pulje med alt på "topp" - slik som det nå har dukka opp omtrent 4 ulike skjermspesifikasjoner på 226 skjermen - forhåpentlig holder 245 skjermen seg unna den "suppa".

Skal bli spennende og se endringa fra 20" (4x3) til 24" WS, har tegna litt (AutoCad) siste halvåret, skjermen er like "høg" (1200), men den er nesten 10(7?) cm. breiere (1920 mot 1600 punkt).

Nå kan eg fylle skrivebordet med skjermer: 20" og 24"WS :wow:

 

Fant enda en Tysk test: Her På første sida stod det noe om TN panel og innsynsvinkel - de er "smale"...

De har og testa 226B skjermen på nest siste side refererer de til den og kommer med samenligninger i 245B testen. - De viser og trikset for og ordne pivot funksjon, Men de "innser" hvorfor den opsjonen er deaktivert på 245B - de skriver om en søstermodell 245T som er med S-PVA panel som har pivot.

 

Har sett på oppdatering av leveringstid, den nærmer seg jul :( - slutten av juli (31.) .. men den kommer vel kjappere til meg når en ordre er inne enn og vente til alle som vil ha har fått og butikkene har fått "overskudd" - 226 skjermen drog ut ei stuuund før det blei overskudd (ledige i butikkene)..

 

Ny leveringstid: ETA 01.07.07 :D håper den stemmer...

 

NEI :no: 31.07 er ny dato nå, ser Komplett og opererer med 31.07 som antatt dato, stemmer ordresystemet hos de har de 181 "ledige" av de som kommer...

Får vel smøre meg med tolmodighet i ferien (4 uker fra idag) og bruke energien på et par andre prosjekter enn PC.

Endret av HAG
Lenke til kommentar

hei, har tenkt til og kjøpe meg en Samsung skjerm jeg også. men usikker på hvilken. denne nye Samsung 24" SyncMaster 245B ser jo helt utrulig bra ut. menne ossen er det med Samsung 22" LCD Syncmaster 226BW? er den like bra som denne nye som kommer?

 

ps jeg spiller en god del PC/Xbox360 spill, så hva synes dere jeg burde kjøpe?

 

mvh Øyvind :)

 

 

og btw; når kommer Samsung 24" SyncMaster 245B på marked?

Endret av MoFFi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...