Gå til innhold

Forslag til åpningslåt til konserter?


Anbefalte innlegg

Bandet jeg spiller i er på jakt etter en åpningssang å bruke på konserter. I et tidligere band jeg spilte i, hadde vi alltid den samme klassiske sangen som ble spilt over høytallerene før vi entret scenen. Kunne godt tenke meg noe klassisk igjen, men har ikke peiling på det, og vet ikke hvor jeg skal begynne å leite.

 

Vil gjerne ha noe som ikke er så altfor langt (evt som har pauser slik at man kan klippe), og som svinger en del mtp volumet og "agressiviteten" i sangen. Fint om den "tar av" på slutten slik at det funker som åpningsnummer. Litt kjedelig å entre scenen etter en dau klassisk låt. :D

 

Takk for hjelp! :)

Endret av King-Nothing
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 5 uker senere...

Vi er fra 21 til 28. :)

 

Og bare så det er sagt før jeg får flere forslag: Jeg er IKKE på utkikk etter en eller annen låt fra et annet band. Men det kan f.eks være fra et soundtrack eller gjerne noe bra klassisk.

 

Det blir for dumt å bruke en 4min lang Beatles sang som åpning også spille metal etterpå. Burde kanskje sagt at vi spilte metal med en gang men...fort gjort å glemme. :!:

Endret av King-Nothing
Lenke til kommentar

Deep Purple - Smoke on the water ?

 

eller

 

Eye of the Tiger

 

eller

 

AC/DC Thunderstruck

 

 

det gjrø vel heller ingenting om det er sang på den, for da kan dere komme inn en etter en, starte med Gitaristen så vokalisten (hvis sangen begynner tidlig etter introen) Trommis og Bassist. bare å bestemme rekkefølge selv

Endret av the_odd
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...