Venerable Skrevet 19. mai 2007 Skrevet 19. mai 2007 For et par måneder siden kom det ei herlig kinabu i nabolaget, og pga det spiser jeg kinamat oftere og oftere. Kjøper alltid 'frityrstekt svinekjøtt med sur/søt saus'. Men nå begynner jeg nesten å bli lei av det, og vil prøve noe nytt. Så hva er det dere pleier å kjøpe på kinaresturant? Har også smakt 'peking and' og 'stekt ris med kylling, skinke og reker'.
4588pkdkrikue5c Skrevet 19. mai 2007 Skrevet 19. mai 2007 (endret) Kylling i sur søt saus er ganske godt da, nesten det samme som svinekjøtt.. Personlig liker jeg godt noen sånne spareribs de har (her iallefall). Går ofte på takeaway selv, og det er å ambefale.. Spør etter spareribs, eventuelt grillribbe som noen velger å kalle det.. Heter to forskjellige ting på to ulike takeawayer her.. Ambefales iallefall Endret 19. mai 2007 av steffenz
Sidious Skrevet 19. mai 2007 Skrevet 19. mai 2007 Morsomt. Jeg spiser vanligvis også kun de rettene du nevnte. Ellers er vel biff med chilismak ganske godt...synes jeg.
Isbilen Skrevet 19. mai 2007 Skrevet 19. mai 2007 (endret) Frityrstekt svinekjøtt Szechuan style ... Dyrt, men avsindig godt: Honningglasert pepperbiff. Endret 19. mai 2007 av Isbilen
Tunky Skrevet 19. mai 2007 Skrevet 19. mai 2007 Forresten: På den lokale China-sjappa selger de noen gode kinesiske, stekte nudler med valgfri saus og valgfritt kjøtt. DET er godt!
Znoken Skrevet 19. mai 2007 Skrevet 19. mai 2007 Er så mye god Kinesisk mat at det ikke går og velge en favoritt for min del....Generelt så er Asiatisk mat helt fantastisk...Kan ikke få prøvd nok av de.....Vet heller ikke om Asiatisk mat er sunnere enn den Norske maten vår da....
Venerable Skrevet 20. mai 2007 Forfatter Skrevet 20. mai 2007 Kongereker og Bleksprutarmer med bananfyll 8651000[/snapback] Hater allerede ALT fra havet (fisk, reker, krabbe etc). Kongereker og blekkspruttarmer... ? GOD DAMN!
Plomma2 Skrevet 20. mai 2007 Skrevet 20. mai 2007 Stekte nudler med kylling, egg og grønnsaker. Det er ålreit, det.
theoriginalAidskake Skrevet 21. mai 2007 Skrevet 21. mai 2007 Stekte nudler med kylling, egg og grønnsaker. Det er ålreit, det.8655955[/snapback] Amen to that!
MrBirken Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Anbefaler ikkje "Kylling Chop Souy" for de som ikkje liker løk !
Venerable Skrevet 22. mai 2007 Forfatter Skrevet 22. mai 2007 Prøvde meg på Gon Bao kylling (Mer kjent som 'Kung Pow' i vesten). Og det var helt greit. Men ikke noe jeg har planer om å kjøpe mer av i fremtiden.
Raijin Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Jeg pleier å spise Biff Chop Suey og Kylling i Karrisaus. Digger begge rettene, men er nok Chop Suey'en som er favoritten. Elsker den gode sausen og det møre kjøttet! Noen som vet hvordan de får det så mørt?
John-Abruzzi Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 kina mat så liker jeg best vårruller og nydler jeg da
Tunky Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Forresten så sier en jeg kjenner litt på den kinesiske restauranten at det meste av kinamaten på de fleste kinarestauranter ikke er spesielt vanlig kinesisk mat.
Venerable Skrevet 22. mai 2007 Forfatter Skrevet 22. mai 2007 Ja det er forskjell på vestlig kinamat og skikkelig kinamat. -Chinese Cuisine -American Chinese Cuisine
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå