Gå til innhold

Har Google lurt meg?


Gjest medlem-98070

Anbefalte innlegg

Gjest medlem-98070

For ca. et år siden drev jeg en webside og tenkte det kunne være smart å tjene penger samtidig. Jeg registrerte meg på Google Ad og gjennom det ene året jeg drev siden, tjente jeg litt mer enn 50 dollar. Det er rimelig lenge siden jeg sluttet å drive siden og nå vil jeg ha pengene fra Google Ad-kontoen (som er ca 350 kr).

 

Saken er den at samme hvor mye jeg roter inne på panelet finner jeg ingen valg for å få utbetaling (til bankkonto), og alt av spesifikk info jeg kan finne er at du må ha minst 100 dollar for å få utbetaling?

 

Dette kan ikke være seriøst? Siden min har vært oppe i godt over ett år, og den har hatt rimelig mange treff (det var en ganske populær spillside, ikke en personlig blogg/hjemmeside f.eks), de kan vel ikke forvente SÅ mange treff for at folk ikke skal bli sittende igjen tomhendte etter å ha brukt Google Ad?

 

Kan jeg få utbetaling under 100 dollar eller stjeler Google mine 350 kr inntil jeg får 100 dollar (som aldri skjer)?

 

Setter stor pris på om noen kan hjelpe meg. Jeg liker ikke tanken på at jeg ikke får penger jeg ærlig og redelig har tjent på internett! :hrm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tipper at hvis det står at du trenger 100+ på bok hos de for å få ut penger så får du ikke ut 50+ dollar.

Dette stod nok i avtallen du krysset av for "Ja jeg ahar lest og godtar" når du lagde kontoen.

 

Grunnen for de 100+ dollarene som minimumsbeløp er ganske enkelt at det er nok ganske mange hobbysider som har google ads med tanke på at de ikke stiller noe minimums antall besøkendefor å kunne få ha google ads på siden din som endel andre reklametilbydere gjør, og skulle de betale ut penger uansett beløp så ville det nok kostet de mer penger å betale folk en det de hadde tjent inn.

Du får kjøre den google ad kontoen din på en annen webside og vente til du har 100+ dollar.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...