Gå til innhold

Zelda Wind Waker Limited Edition - noe å skaffe?


Pricks

Anbefalte innlegg

Wind Waker Limited Edition kommer jo med Ocarina of Time og Master Quest.

 

Jeg så dette til 300 kroner på Spiderman i Oslo for lenge siden, men var teit nok til å ikke kjøpe det.

 

Er denne utgaven vanskelig å få tak i for tiden? Er det noe poeng i å legge noen større sum i det? Jeg har hørt rykter om at OoT er ganske buggy, så er jeg litt skeptisk. Men jeg angrer på at jeg ikke slo til på 300 kroner!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kommer litt ann på hva du skalbruke det til. Hvis du liker Zelda og ikke har WW, burde du jo kjøpe det. Hvis du har en "ikke limited-version" (noe jeg aldri har sett), og du har Wii, kan du jo bare laste ned Oot på VC. Eneste du går glipp av da er rumble. Jeg ville uansett ikke kjøpt den bare for å få MQ. Men det er meg :)

 

Tror ikke den Oot versjonen er no mer buggete enn orginalen?

Endret av Jorchi
Lenke til kommentar

Jeg liker ikke VC helt, siden alt kan gå tapt hvis noe går galt. Har jeg det på plate så slipper jeg begymringer hvis Wiien tar kvelden :)

 

I en annen tråd ble OoT varmt anbefalt etter at jeg har blitt ferdig med Twilight Princess. Siste Zelda jeg spilte før TP var ALttP... Alle var visst enige om at jeg måtte må få med meg OoT, og da må jeg jo få med meg Wind Waker også.

 

Edit: Ser at OoT bare koster 80-90 kroner på VC (1000 poeng). På dvdhuset.no koster et kort på 2000 poeng bare 129. Men jeg går jo glipp av OoT Master Quest hvis jeg kjøper på VC...

 

Edit 2: "Porto og ekspedisjonsgebyr" på DVDHuset på 42 kroner ja... Lønner seg å kjøpe Wii Points rett fra VC da. 171 kroner delt på 2 er 85,5. Ca det samme det koster på VC, men uten ventetid :D

 

Edit 3: Bleh. Jeg ga etter og kjøpte meg OoT på VC. Master Quest er bare samme spillet, men vanskeligere.

 

Nå er det bare å vente på den fantastisk trege nedlastingen over Shop Channel... :lol:

Endret av Pricks
Lenke til kommentar
Jeg liker ikke VC helt, siden alt kan gå tapt hvis noe går galt. Har jeg det på plate så slipper jeg begymringer hvis Wiien tar kvelden :)

8586451[/snapback]

 

 

Du mister ikke VC - spillene hvis Wii'en tar kvelden. VC - historikken blir overført til den nye maskinen av service-folkene på Bergsala. Man må bare laste ned spillene på nytt. Usikker på hvordan dette blir etter garanti-utløp.

Endret av zakkoz
Lenke til kommentar
Elendig grafikk i OoT, men jeg får satse på at spillbarheten veier opp for det :lol:

8584010[/snapback]

 

OOT er bedre enn Twilight Princess syns eg da,grafikken er jo klart utdater,men for oss som har Wii er vel ikkje akkurat det noe problem vel :tease:

 

OOT er evig.

Lenke til kommentar
Hva skjer når neste konsoll fra Nintendo kommer da? Når Wii fases ut og jeg ikke får gjort dette lenger?

8586503[/snapback]

Godt spørsmål, noe som for så vidt gjelder plattformer som Steam, Xbox Live Arcade og PSN-spillene også. Rettslig sett inneholder bruksavtalene gjerne klausuler som tilsier at tilbyderne kan la tjenesten opphøre uten at man kan gjøre noe med det.

 

I utgangspunktet burde dog ikke 80 kroner (som OoT koster) være noe stort tap, men jeg skjønner det hvis man snakker om å kjøpe mange spill på VC.

Lenke til kommentar

Digital distrubisjon er framtiden, så jeg tror nok Nintendo vil bygge videre på dette. Kanskje vil du få en onlinekonto som du kan laste opp data fra Wii til din "Wii2".

 

EDIT: Dette er forresten mulig med DS , så det er ikke umulig. Du kan flytte dine opplysninger fra din ene DS til den andre via nettverk. Ikke helt det samme, men metoden kan virke.

Endret av TCi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...