Gå til innhold

Kjøp av ny bærbar. HVILKEN?


Anbefalte innlegg

Nå skal jeg endelig kjøpe meg bærbar. har sett på nettet i ca en uke nå, men det er så sykt mange atraktive bærbare at jeg ikke får bestemmt meg. Jeg har veldig lyst på FS Amilo Xi1546 som de har mpx. Men vil høre hva slags forslag dere har.

 

jeg skal bruke pcen til å spille css og wow.

pris rundt 10000-15000kr.

driter i om den veier et "tonn".

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du har litt penger og vil ha kvalitet, kan du jo kikke på Dell Presicion M90. Med den kraftigste grafikkløsningen Quadro FX2500M kommer du ganske langt. Denne grafikkbrikken skal visstnok være på høyde med Go7900GTX. Ja, det er et Quadro-kort, og egentlig myntet på profesjonell bruk. Men som en test på hwb.no avdekket, stortest av profesjonelle grafikkløsninger, så viser det seg at de kraftigere Quadro-kortene faktisk gjør det veldig bra i spill i motsetning til f.eks. FireGL og særlig 3DLabs Wildcat (sistnevnte eide ikke spillytelse i det hele tatt). Vil anbefale en profesjonell maskin siden disse viser seg å ha mer kvalitet enn bærbare myntet på forbrukere. Bruker selv en laptop (Latitude D600) ment for bedrifter og profesjonelle brukere, og jeg angrer ikke et sekund på det valget. Dessuten følger 3 års internasjonal på-stedet-service med denne modellen, samt de fleste andre Latitude-modeller.

 

Edit: dessuten, som et biprodukt er Quadro-kortene samt de andre GeForce-kortene svært godt støttet i GNU/Linux, FreeBSD og Solaris 10 (64bits støtte er på plass i GNU/Linux og Solaris 10).

Endret av stigfjel
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...