Gå til innhold

Hvilken hårstil er inn?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ok, da har jeg noe jeg bare dele få sagt. Slik det er her jeg bor, er det kult å ha den såkalte "sleikebusten". Det vil si å ha en fettete sleik til den ene siden, og få håret til å stå rett opp på en litt bustete måte bak, uansett lengde.

 

Som den snålingen jeg er har jeg da valgt å gå i en litt annen retning. Mitt hår er omtrent sånn som han Demille postet på første side, bare at mitt har et litt mer sideskill-preg. Mange som tydeligvis liker den, har fått flere kompliment.

 

Så da jeg skulle gå inn i en butikk i dag, stod det tre jenter utenfor en butikk og pratet, så snudde hun ene seg mot meg og sa: "det der er hva jeg kaller en egen sveis!", uten at hun trodde at jeg hørte det.

 

Jeg snudde på hodet og så på dem. Så begynte hun som hadde sagt det å rødme litt for så å smile, og skakke en smule på hodet. Jeg bare fortsatte å gå, men jeg ble litt glad, for jeg tror hun mente det positivt :)

Lenke til kommentar

har selv litt sånn hår som kjelling hadde da han klipte seg selv (først hadde jeg skikkelig langt år i noen år før jeg gikk til frisøren og sa "KJELLING!!") men nå har jeg klipt bort den spesielle nakken han hadde.. hadde sånn nakke i noen mnd og det var fett :cool:

 

hvordan voks bruker dere? bruker selv Renati og den funker perfekt.. går lett ut av håret når jeg dusjer, blir ikke fettete, sitter bra og lukter godt :cool:

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Da er vi ganske lik....hvor langt er sjegget ditt

 

Varierer mellom et par cm til +-10cm :thumbup:

 

 

Klarer aldri og spare skikkelig langt. Blir plutselig lei og tar det bort... Men jeg skal prøve denne gangen.. Vil ha langt skjegg i flette (D synes jeg er fett)

 

 

Har litt ferskenpels på hodet på bildet, men sånn går det når du glemmer og kjøpe barberblad :!:

post-23461-1189455376_thumb.jpg

Endret av ASCIWhite
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...