Gå til innhold

First GTA IV details surface [Xboxic]


Anbefalte innlegg

Ikke for å være negativ, men jeg synes det er helt greit at fly ikke er med. Har aldri syntes at fly har passet inn i GTA i det hele tatt.

8354436[/snapback]

 

på san andreas så synes jeg det passet inn siden der var det ikke bare by men også skog å ørken. Men hvis det bare er by i dette spillet (litt synd synes jeg) så kommer jeg nok ikke til å savne fly.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kommer ikke til å savne fly i det hele tatt. Er mye mer praktisk med et helikopter i en by(De MÅ ha med heli).

Noen burde laste opp noen skikkelige skanns av bladet istedefor de 2 sidene i det bittelille bildet. Hvis noen finner bra scans, post dem her! :thumbup:

 

edit: Knall at det er èn stor by istedefor flere små. Akkurat det jeg hadde håpet på

Endret av BigFatty
Lenke til kommentar

Skal ikke legge under en stol at det var sinnsvakt morsomt å forfølge skruker i biler når du selv fløy helikpoter (tenk å se i speilet kun for å innse at purken har sendt et angreps helikopter etter deg, styrt av en gal gangzter nigga) men jeg blir ikke å savne det slik sett.

Lenke til kommentar

Hallo? Dette er Grand Theft Auto. Hvis dere har tenkt å droppe spillet kun fordi spillet ikke har fly, så tviler jeg på at GTA er noe for dere i utgangspunktet. Jeg er helt enig i at det er morsomt med fly og helikopter, men GTA er noe folk flest forbinder med biler og kriminalitet slik de to første spillene i utgangspunktet var laget. Har gjennomført alle spillene i serien, og har knapt brukt fly, men må ærlig innrømme at de oppdragene der en må fly disse lekeflyene og mikrohelikopterne er gørr kjedelige. Nydelig grafikk er det eneste GTA serien mangler, og det får vi endelig. Jeg er fornøyd. :)

Lenke til kommentar

Jeg er også VELDIG fornøyd, jeg elsker GTA serien og jeg er veldig fornøyd med det xboxic sier.. Jeg bryr meg minimalt om fly. Jeg kjører bil. Det gjorde jeg også i GTA SA. Jeg har nesten aldri kjørt fly i GTA før, jeg likte heller ikke hvordan man styrte det, men det kunne vært noe annet md SIXAXIS.

 

Men Helikopter er nesten must!

Lenke til kommentar

GTA 3 hadde 1 fly uten vinger.. VC hadde helikopter og et sjøfly, begge med veldig begrenset flyhøyde. SA hadde mangen fly og helikopter, og høyden du kunne fly i var ikke annet en imponerende. Etter en opptrapping i hvert spill, for å så gå tilbake til ingenting/kun helikopter er nok skuffende for mangen.

 

For min del går det litt på frihetsfølelsen.. Jeg liker å kunne gjøre _alt_ i GTA spillene.. Men dette er GTA, jeg tror det kommer til å overgå det meste vi har sett av sandkasse spill.. :) Fly eller ikke, jeg gleder meg ikke mindre!

 

Edit: Koblet det slik at alt av flyvende kjøretøy var vekke.. :p Enda håp for helikopter!

Endret av DarkerGlow
Lenke til kommentar

Som Saykin sier er det jo New York, så blir nok litt vanskelig å lande, uansett så whiner mange på at pga GTAIV er større enn san andreas blir det stressende å reise lange strekninger. Dette blir nok løst med tog/subway og lignende. At fly er utelukket har egentlig ikke noe å si for meg i hvertfall, at fly ikke er med kommer nok ikke til å være det jeg tenker på når jeg setter cd'en inn i x360en. Selv og jeg som alle andre lekte en god del med flyene i san andreas tror jeg ikke det vil bli savnet i stor grad ^^

 

Utenom det blir nok spillet über. Gleder meg ufattelig mye til oktober : )

Lenke til kommentar
Fly kan jeg klare meg uten. Forsåvidt helikopter også, selv om det hadde vært kult. Men det jeg sliter med er å få inn at man må spille en russisk jævel med et navn jeg knapt klarer å uttale! Jeg vil lage min egen character!

8355483[/snapback]

Word ;) Braaaaaaaattislava :!:

Lenke til kommentar
Fly kan jeg klare meg uten. Forsåvidt helikopter også, selv om det hadde vært kult. Men det jeg sliter med er å få inn at man må spille en russisk jævel med et navn jeg knapt klarer å uttale! Jeg vil lage min egen character!

8355483[/snapback]

 

Syntes det er bra med noe nytt. Vil heller spille en "russisk jævel" med pro engelsk-russisk dialekt enn en jævla "gangster" neger som snakker helt tilbakestående slik som i san andreas "yo what up my nigga, aight....lets blow this joint". Hater neger gangstre.....go motherland

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...