Gå til innhold

Tråden for tedrikkere


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har lyst til å lære meg å like te (eller kaffe), men syntes ikke det smaker noe godt. Mulig jeg gjør noe feil eller no, men hver gang smaker teen min helt forferdelig:S

 

Hvordan lager man te? Jeg gjør sånn det står på pakka, men resultatet blir feil hver gang:S

 

Begyn med te- eller kaffesorter som er milde on lette å like. Av te kan jeg anbefale frukt- og bærte. Da spesielt blackcurrant (skriveleif?). Av kaffe kan jeg anbefale deg en tur på kaffebar for et par latte eller mocca...

Jeg elsker selv kaffe - og har enorm nytte av koffeinen...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Må innrømme at jeg ikke har giddet å lese alle 18 sidene av tråden, men henger meg på trenden.

 

Begynte å drikke te da jeg begynte å jobbe i helsevesenet for halvannet år siden. Virket så koselig med den koppen om morgenen, og kaffe var ikke noe for meg. Til å begynne med hadde jeg en teskje sukker i teen, egentlig bare fordi de andre tedrikkerne ved frokosten på avdelingen gjorde det og dette med te var jo tross alt nytt for meg.

 

Etter en stund, da jeg etter hvert begynte å drikke te utenom jobb også, sluttet jeg med dette sukkeret. Egentlig bare fordi jeg syns det rett og slett smakte bedre uten det.

 

Jeg drikker helst grønn eller svart te, men det har nok også mest med vane å gjøre.

Endret av Birthe
Lenke til kommentar

Drikker 5-6 kopper om dagen med alt fra frukt-te til earl grey (som er favoritten) uten noe ekstra oppi og lar alltid teen trekke i ihvertfall et 2-3 minutter.

 

Noen som har tips til en litt kraftigere te?

Siste par dagene har jeg egentlig syntes at earl grey har begynt å smake litt lite, mulig jeg begynner å bli forkjøla eller noe sånt men kan bare være at jeg har drukket for mye te i det siste.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

I det siste har jeg ikke drukket så mye te at det gjør noe, men jeg har kost meg en god del med noe te min far kjøpte i India.

Aner ikke navnet på de, for selgeren skrev så utrolig stygt på lappene, så det er litt vanskelig å se hva som faktisk står - men de er utrolig gode!

Lenke til kommentar
Twinings sin English Breakfast er sterkere enn Earl Grey. Jeg liker smaken veldig godt.

 

Enig. Når jeg skal ha en enkel "standard" kopp te, velger jeg heller Breakfast enn Ear Grey, nettop på grunn av en fyldigere/kraftigere smak.

 

Forøvrig; jeg skal til Oxford på mandag, noen spesielle typer te jeg bør kjøpe med meg hjem, som jeg ikke får tak i her i det ganske Norge?

Endret av lurvefranzen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...