Gå til innhold

Scrubstråden vol. 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tenkte også på det selv da jeg skulle se dagens episoder. Pleier å være på starten og slutten av sesonger, men ABC prøver ut nytt konsept muligens.

 

Forøvrig, hva syns dere om dagens "store" hendelse?

 

 

 

Spoiler trengs kanskje ikke, men med hensyn til de som ikke har sett episodene enda, gjør jeg det likevel.

 

Jepp, snakker om JD og Elliott. Hadde en formening om at det skulle ende slik. Kelso kom med vise ord. Nå gjenstår det å se hva som skjer videre.

 

 

Lenke til kommentar

har likt veldig godt de første av sesongens episoder. Selv om jeg synes sesong 3,4 og 5 var høydepunktene mine, så synes jeg disse 4 første episodene klarer og hevde seg ganske høyt oppe. Det er ikke lenger sprø crazy humor over det hele, selv om humoren er der er tonen mer voksen og seriøs. De binder sammen historien og vi ser jo helt klart at de går møt en serieslutt.

Stemningen minner meg egentlig ganske mye om friends sin siste sesong, i forhold til den seriens foregående sesonger.

 

Gleder meg allerede til neste ukes episoder, veldig kult at det kommer ut to om gangen! En om morgenen før Skole, og en før jeg starter med middag :D !!

Lenke til kommentar

Scrubs er Scrubs uansett, eg storkoste meg med dei nye episodane. Humoren har blitt betre, men foreløpig ikkje tatt steget opp på nivået eg gjerne vil ha. Merker at eg saknar scenar frå leiligheten til Turk og Carla.

 

Dei første fire episodane har vore prega av Maddox, det kan sjå ut som ting er på vei til å normalisere seg. Eg elska slutten på episode 4, akkurat som eg hadde håpt og trudd. Mine håp for denne sesongen er at dei tar seg av dei store spørsmåla tidleg og kan utagere med litt crazy humor utover. Slutten på episode 4 antyder jo absolutt dette, alt falt liksom tilbake på plass. Slutten med scenen til JD, Elliot og Kelso var fabelaktig, og utfallet likeså.

 

Det vart nesten overdose i kveld med to nye episodar av Scrubs og ein ny av The Big Bang Theory, i tillegg såg eg alt på ein ny 46" TV.

 

Eg trur me har mykje å glede oss til i sesong 8, dei fleste av oss har uansett sett så mykje på Scrubs at det umogeleg kan bli keisamt. Sidan Scrubs er ein komidramaserie vil eventuelle mangler av humor bli fyllt av dramasida, hovudsakleg utviklinga til karakterane.

 

Ellers synest eg Elliot ser betre ut enn på lenge, ho datt litt ut for meg i sesong 6 og 7, men frå det eg har sett så langt av sesong 8 ser det veldig lovande ut. :)

Lenke til kommentar

Eg likte ho best i scrubs (antrekket) og på den tida ho var hakket meir nevrotisk, men det er klart at alle karakterane må utvikle seg. JD har jo blitt veldig sjølvsikker og ovanpå i sesong 7 og 8.

Det gjer det desto kjekkare å sjå dei eldre sesongane. Likte best håret til Elliot (dei som har sett ekstramateriale til sesong 1 veit at dette er eit aktuelt tema) i sesong 5 meiner eg det var. Ikkje når ho først endra utsjånad, men når ho trappa det ned litt. Frisyren i episode 4 likte eg veldig godt, og det at ho for det meste gjekk i sivile klede, synest ikkje ho kler doktorkappa like godt.

 

Ikkje uvanleg å forelske seg i ein TV-karakter om du lurte. ;)

Lenke til kommentar

jeg ble også veldig glad for det som skjedde på slutten av ep 4. og kan nesten ikke vente på de neste episodene. jeg er også enig med Myst.

 

 

BTW noen som vet hvor mange episoder det kommer til å være i denne sesongen?

 

hvilken episode er det en fyr (kjent sanger, husker ikke navn) som spiller på gitar gjennom hele episoden, før Dr. Cox kommer å ødelegger gitaren?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...