Gå til innhold

Den massive skotråden


Anbefalte innlegg

Når jeg var i London nå så gjorde jeg et impulskjøp. Har hatt lyst på litt penere fottøy en stund.

Men når jeg bruker str 48 så er det ikke alltid like lett å finne.

Så da jeg kom over disse så gjorde jeg et valg der og da om å bare handle dem. Så får jeg heller sette dem i skapet om det ikke blir brukt.

 

VF9cVi2.jpg

Endret av Hille
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dropkmurphy: Ei vanskeleg oppgåve å finne kvalitetsboots til 1600 kr når desember- og januarsalet er passert.

 

Imidlertid har Robinson's eit par boots frå Loake 1880, den respekterte delen av Loake, nemleg Dovedale:

 

http://www.robinsonsshoes.com/loake-1880-collection/loake-shoes-1880-collection-dovedale-1722-54-2787.php

 

Dei er 30% off til £ 147, og du får trekt i frå 20% moms i kassa. Med porto (Royal Mail) og fortolling (Posten) skal du koma ut på 1600ish.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skal jeg først bytte produkt kjøper jeg jo ikke enda en voks om det er en dårlig løsning.

 

Det er ikke en dårlig løsning (forutsatt at det brukes riktig). Jeg liker bare ikke høyglans på boots, og da er det andre produkter som er bedre å bruke enn voks.

Lenke til kommentar

Noen som vet om en nettbutikk som har like stort utvalg av Saphir produkter som The Hanger Project? De skal ha 58 USD for å sende en pakke til Norge og det syns jeg er litt ekstremt.

 

Edit: Ser ut som de har gratis shipping på ordre over 50 USD. Gjelder det Norge også?

 

Edit 2: Har vært i kontakt med kundeservice hos The Hanger Project. De tilbyr dessverre ikke gratis internasjonal shipping.

Endret av fredderen
Lenke til kommentar

Mitt største behov er at behandlingen gjør skinnet vannavvisende. Ref dagens sørpeforhold.

 

Da må du over på litt sterkere skyts, og produktene man må bruke er ikke helt kompatible med å få et par skinnsko blanke. Det blir jo en vurdering man må ta ut i fra eget behov...

Lenke til kommentar

Her var det snakk om 139 USD. Da synes jeg det er litt vilt å kreve 58 USD i shipping. Har handlet kamerautstyr på Ebay som har vært tyngre/større enn den eventuelle pakken. 58 USD blir kunstig høyt.

Avhenger det ikke av hvilken fraktmetode de bruker? Den kjappeste metoden, som bruker et par dager fra USA til Norge, pleier å koste mye ift. andre tidkrevende alternativer.

Lenke til kommentar

 

1aa07b56_IMG_4716.jpeg

 

Church's Fairfield. Til salgs på SF, tydeligvis lite brukt pga feil størrelse. Verdt 500,-, eller burde jeg prioritere å investere i et skopar som er mer "brukanes".

Har fra før: Brune chelsea boots, mørkeblå semskede brogues, clarks desert boots, docksides, herring monza og venter på LL Bean Katahdin.

 

Hvis du ikke tror du kommer til å få bruk for dem, så vil du antageligvis ikke få det heller. Jeg mener at nan skal ha en ganskeutfyllende skogarderobe før et par semsked oxfords gir mening, og tilleg skal du helst gå i dress eller bukser med press hver dag, ettersom oxfords egentlig ikke gir mening til noe særlig annet.

Lenke til kommentar

Liker hvordan alle her inne plutselig har indoktrinet det fkm sier om oxford. Må ærlig innrømme at jeg kunne spradet rundt med lignende semskede oxford med jeans/chinos og ikke gitt en faen. Det tviler jeg på at 99,8% av resten av befolkningen ville gjort også.

 

Altså, jeg går så å si aldri med oxfords, og jeg foretrekker derbies - men jeg hadde ikke hatt noe problemer med å bruke sånne sko eller giddet bry meg om noen andre gjorde det.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...