Gå til innhold

Kopiering av egen musikk til egen bruk kan bli ulovlig


PoL-E

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tvinger jo folk til å bryte loven! Her har folk massevis av MP3-spillere, minidisker, mange bruker pcen til å høre musikk fra, og nå skal plutselig ikke dette være lovlig? Helt bak mål! Kjøper jeg et produkt så er det MITT. MITT! Om jeg vil tisse på det, hive det i veggen eller lage en million kopier av det er vel opp til MEG (som allerede har betalt overpris for det). Kom dere opp av jordhåla dere politikere og ta litt ansvar!

Lenke til kommentar

Det er mye som ikke er lov men gjøres for det. :cool: Sannsynligvis er dette direktivet laget for å kunne ta de "store fiskene", de som tjener penger på å holde liv i f.eks. utveksling av MP3 over nettet. Har vanskelig for å se for meg at politiet kommer til å stoppe folk på gata for å sjekke MP3-spilleren for tyvkopiert musikk. Dessuten skal ikke lover gis tilbakevirkende kraft, så alle MP3-er, kopiert før en slik lov blir vedtatt, bør være trygge.....

 

[ Denne Melding var redigert av: rondespiret på 2002-12-12 19:03 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-12 19:11, skrev tibbs:

Dette er jo så dumt at dette gidder vi ikke diskutere engang..........


viss vi ser ein annan veg så skjer det ikkje?? det fungerar ikkje sånnn! dette er noko som skjer no...

 

http://www.dagbladet.no/dinside/2002/12/12/356182.html

 

kan ikkje fatte anna enn at EU er kjøpt å betalt... korleis skal ein med mp3-spiller nå da??? bruke gamle sanger??

politikerene som har vedtatt denne loven burde vært erklærte korrupte og fengslet... den tar kun hensyn til bransjen sine rettigheter, og gir ein stor f@en i forbrukerane!! men salget av cd'er blir garantert ikkje større, heller mindre.... :wink:

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-12 21:36, skrev Blib:

Det som er mer skummelt er at importering av Sone 1 DVDer vil bli forbudt... DET er realistisk og kan skje det!


 

Går fortsatt an å importere som privat-person ihvertfall. Et under de ikke skal ta vekk det også! Snart må man krysse landegrensene nakne og uten bagasje slik at man ikke risikerer å bryte loven (og ikke minst betale toll og avgifter).

 

Uansett, det vil ikke bli slik at politiet kommer hjem til folk og ser om de har ulovlige MP3er. Blir nok slik som "vanlig" piratkopiering av programvare ol. Tar bare de største verste som tjener penger på det og som avslører seg selv uten særlig etterforskning fra myndighetene.

Lenke til kommentar

nei dette blir bare for dumt. Dette vil jo ikke bare få negative konsekvenser for oss forbrukere, men markedet blir jo også kraftig påvirket av dette her. Produsenter av minnekort vil tape mye penger, produsenter som produserer mp3spillere vil tape penger osv. dette vil bare føre til at det blir enda dyrere for forbrukeren, med andre ord er vi inne i en ond sirkel. Denne loven vil uansett ikke fungere i praksis. Politiet har viktigere ting å prioritere enn noen sytete amerikanere som vil tjene mest mulig, med unntak av økokrim som ikke tør la være da...

Lenke til kommentar

Jeg er enig med de som sier dette nok er en lov som ikke kommer til å bli håndhevet til vanlig, MEN... med alle disse nye lovene vil det bli mye lettere for politiet og ta dem en ønsker.

 

Sett The Firm? Der tok de ned firmaet på feilfakturering. - Hva om Ole Nordmann er anklaget for noe, men de klarer ikke bevise det. En eller annen sjef syns dette er for dumt og sender politiet hjem til mannen. Der finner de kopiert musikk, importerte CDer og en del andre småting. Så selv om de ikke klarte å ta vedkommende på det de ønsket, får de ihvertfall straffet vedkommende på noe.

 

Eller hva om de bare har lyst å sette litt "skremsel" i folk og begynner å ta enkelte vanlige hjemmebrukere. Ellers lovlydige nordmenn som prøver å gjøre så godt de kan, men har noen sone1 og litt musikk kopiert blir med ett dømt og stemplet som kriminell?

 

Ja det er ikke bra å gjøre ting en ikke har lov til, men skal en følge boka 110% så er det ikke mange som klarer å leve ett normalt liv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...