Gå til innhold

Hm, er det noen som har kjøpt pc på Multicom.no?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Multicom er vel en av de eldste data relaterte nettbutikkene i Norge, har ikke gått konkurs en eneste gang og vunnet mange "Året's billigste webshop" priskonkurranser på hardware.no tidligere.

 

Har handlet mye derfra oppgjennom årene og har aldri opplevd noe negativt.

Lenke til kommentar

intergrert skjermkort høres ikke så bra ut til css nei, angående multicom som butikk så har jeg et par erfaringer, jeg kjøpte selv en stasjonær maskin der for vel snart 4 år siden dette gikk veldig greit så jeg anbefalte da multicom til min gode venn, han kjøpte da en stasjonær til ca 15K men den var det noe gale med så han måtte sende den inn flere ganger (han måtte betale frakt alle veier) det må også sies at de var veldig harde og skeptiske til å ta imot denne maskinen di sa at han hadde ødlagt den osv.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Setter litt liv i en gammel tråd her, men jeg hadde lyst å dele min erfaring.

 

Kjøpte en HE80i. Leveringstiden var i lengste laget, nesten 2 uker.

Maskinen i seg selv var det ikke noe å si på, ytelsesmessig. Men jeg var så uheldig å ødelegge harddisken da jeg løftet den (trodde bærbare makiner skulle tåle det da, men..) Deretter var det mye styr med reklamasjon. De mente at det var min feil, jeg mente at produktet var for dårlig. Så, etter utallige mailer, der min far måtte overta i forhandlingene, så gikk de med på å fikse den. Måtte selfølgelig betale frakten selv, begge veier. De byttet harddisken og rammen (<-- ikke rart at maskinen bøyde seg slik at disken ble ødelagt).

 

Men jeg krevde å få heve kjøpet, rett og slett fordi jeg følte meg dårlig behandlet. Dårlig service etter min mening.

Lenke til kommentar

handlet bærbar hos multicom for 3 månedere siden. Grei nettbutikk.

 

Eneste var mye tull med prisene som de forandret i hytt og pine hver dag, gjerne flere ganger daglig. På bare en uke tror jeg prisen på pc'en varierte med 8-900 kr... Så observer om prisene varierer mye først, og kjøp når det er billig :)

 

Edit: Jeg kjøpte forresten samme HEL80 maskin med duo2 2ghz, 2gb ram og 7200 harddisk. Generelt god kvalitet på maskinen. Det negative med den er at den blir forholdsvis varm, aner egentlig ikke om den skal være så varm...

Endret av tronni_87
Lenke til kommentar

Kjøpte selv en bærbar hos MultiCom for i underkant av 3 år siden. En eller tor eturer på den (litt usikker faktisk :whistle:), uansett god behandling (begge gangene). Også innsending av en rambrikke en gang, også da god behandling :)

 

Har selv tenkt å kjøpe HEL80 der ganske snart.... :)

 

Angående denne forresten:

selfølgelig betale frakten selv, begge veier.

Så lenge de innrømmet garanti/reklamasjon skulle du jo ikke ha trengt å betale frakt noen av veiene da...

 

- Amund

Endret av amundsf
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...