Gå til innhold

hva er det morsomste noen har sagt i en skoletime?


Nixax

Anbefalte innlegg

Når jeg gikk første året på helse- og sosialfag besøkte vi et kreftsenter elns en dag. Der ble det holdt foredrag om diverse krefttyper. Når vi hadde blitt fortalt litt om testikkelkreft presterer en jente i klassen å spørre "Kan jenter få testikkelkreft?" Var en del som facepalma da..

 

Samme jenten ble også helt satt ut når læreren spurte hvor mange måner Saturn hadde, siden "Det fins jo bare én måne, og den går jo rundt jorden!

 

:nei2:

  • Liker 8
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Den gamle gymlæreren min fortalte om en episode. Han hadde en gymtime med parallellklassen min og ei jente sa at hun hadde tråkket over og ankelen hennes var hoven. Gymlæreren hentet is og hun fikk beskjed om å trekke opp buksebenet og legge foten på kneet hans. Da ble hun motvillig og sa "jeg ha'kke barbert legga på noen dager, asså."

  • Liker 8
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...
  • 4 uker senere...

Mer facebookmoro med gamle lærere. En kompis av meg satte dette som forsidebildet sitt:

527657_530054407008124_1924148784_n.jpg

Spansklæreren hans fra videregående kommenterte "Er det deg i bakgrunnen????"

 

For snart et år siden, da vi gikk i Vg3, var vi på utdanningsmesse på Høgskolen i Østfold. Mange skoler og bedrifter hadde en stand hver og mange hadde sjokolade, drops og liknende til forbipasserende. Jeg og en kompis gikk bort til LO sin stand for å se hva slags søtsaker de hadde å tilby oss. De hadde noen små, hvite pakninger med LO-logoen på. Kompisen min trodde at det var sjokolade inni, og spurte LO-representanten på tøys "Må vi spare disse til lørdag?" Jeg husker ikke hva han svarte, men han skjønte nok ikke konteksten, for da kompisen min åpnet pakningen rett etterpå, viste det seg at det var en kondom. Jeg lo hardt.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Er inne i siste økten på vg3 hvor vi har naturfag. Dette har vi allerede hatt siden lunsjen var avsluttet, og det sier seg selv at det blir en ganske "tung"/kjedelig periode. Det blir mest til at vi bare gjør oppgaver uansett. Lærern vår finner da frem no apparat-greier og klargjør for å demonstrere et forsøk for oss. Vi har om atomer, redoksreaksjoner og lignende. Han bestemmer seg da for å vise oss det klassiske "tenne på magnesium-forsøket" siden det var så kjedelig det vi gjorde nå og han ville piffe opp timen litt.

 

Dette foregår da selvsagt inne i klasserommet. Rett under røykvarsleren/detektoren, noe han etter hvert legger merke til. Alt går helt fint frem til han oppdager dette, og ber oss da om å forte oss og åpne noen vinduer. Innen vi har fått åpnet dem, så kommer disse morsomme pacman-lydene (som skal forestille brannalarmen) og klassene stormer ut. Bortsett fra vår klasse da, som bare blir sittende igjen mens læreren skynder seg ned for å forklare hva det var for noe.

 

Huff, blei ikke spesielt morsomt når jeg skrivde det ned, men det kan vel ha noe med de vittige kommentarene jeg har glemt bort. Jaja, han fikk i hvertfall piffet opp timen vår. Og sikkert alle andres også :)

  • Liker 6
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg hadde en lærer i Vg1 som alltid tullet med alle elevene i klassen, men hadde noen favoritter han tullet ekstra mye med. Det er spesielt to tilfeller jeg husker godt. Den ene gangen pratet han om regelverket rundt fritak fra sidemål for å oppklare i noen uenigheter. "Ahmed" var en elev som hadde fritak fra sidemål, men han satt alltid halvveis i søvne og fulgte ikke med. Så læreren sier "Dere har fritak fra vurdering i nynorsk, men dere har ikke fritak fra å lese nynorsk, slik som du tror, Ahmed." "Hø, hæ?" svarer Ahmed. "Ja, det henger jo oppslag over hele torget. "Jeg har fritak fra nynorsk," står det, "hilsen Ahmed"." sagt i en alvorlig, men spøkefull tone.

 

En annen gang sa han "... Til Island må dere flytte, gutter, for der er det mange kvinner. Der kan til og med du få deg noe, Anders."

 

Han brukte også sjelden fornavnene våre, men kalte oss for "Herr Aalbu, Karlsen, unge Krogh," osv. Det gjorde han også skriftlig på prøver, for eksempel.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Jeg studerer økonomi. For noen uker siden gjorde jeg og noen andre et gruppearbeid. Da vi møttes for å planlegge, spurte en person "hvor er Josef?", for han hadde ikke kommet ennå. Da benyttet jeg muligheten til å si "ble ikke Josef solgt som slave til egypterne av de tolv brødrene sine?" De fleste hevet bare øyenbrynene, men én person brast sammen i latter. Det var tydelig at ikke alle kjente like godt til historiene i Det gamle testamentet.

 

I dag hadde jeg forelesning i fransk. Foreleseren snakket litt om arbeidsledigheten rundt omkring i Europa og spurte hva det kalles på norsk når det ikke er noen arbeidsledighet. Morsom som jeg er, slo jeg til med å svare "kommunisme". Halve klassen lo.

Endret av Zarac
  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Jeg er indisk, og jeg husker vi satt i en norsktime i 8 klasse. Jeg har alltid hatet nynorsk, og læreren var ikke ikke særlig motiverende heller. Jeg rakk da opp hånda og sa: " Dette er bortkastet tid og uinteressant. I det landet jeg kommer i fra (India), der har de ikke nynorsk i det hele tatt". Alle lo, men jeg fikk såklart kjeft av læreren. :hrm:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

På ungdomskolen hadde vi undervisning om om USA, og skulle lære navnet på statene. Læreren spurte elevene en etter en hva heter disse statene (pekte på 2-3 stater ved siden av hverandre). Så blir det en kamerat av meg sin tur. Læreren peker på North og South Carolina, og Virgina. Uten å tenke noe over det svarer han "North and South Carolina and Vagina". Læreren lo så mye at hun fikk tårer i øynene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...