Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så ferdig Sons of Anarchy Sesong 4 på lørdag.

 

 

Synes denne sesongen var litt tregere. Familiefeiden om de brevene synes jeg tok for lang tid. Trenger ikke en hel sesong på det dilemmaet.
Ellers synes jeg serien fortsatt er bra. Blir spennende å se hvordan Jax klarer å styre klubben.

 

Lenke til kommentar

Fy faen, Alfred Molina er slick as fuck i Show Me A Hero. Klasseskuespill av Oscar Issac.

 

Herlig å se David Simon tilbake til litt mer politiske tilstander, selv om jeg elsket Treme også. Tung start på miniserien, men det var The Wire også. Har interesse for andre ting enn politikk, men det er naturligvis politikken i hovedfokus. Klart at Simon har interesse av å vise hvordan ting påvirker andre enn bare hovedpersonen. En av tingene jeg alltid har likt med Simon er at han har interesse for noe annet enn bare det han er 100% safe med og går for annet enn det kommersielle eller lette å like. 

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Det er hva Benioff og Weiss ønsker, men det er så teit å snakke om når Game of Thrones slutter egentlig. Så mye kan skje selv fra i år til sesong 7 er på skjermen i 2017. Kanskje Weiss og Benioff vil utvide eller korte ned på hva GRRM ikke går så mye innpå o.s.v.

 

Pluss det er også en sjanse for en prequel-serie, selv om det ville vært uvanlig ting å gjøre for HBO så har aldri HBO hatt en serie som Game of Thrones, ingen har hatt en serie som Game of Thrones. 

Endret av Maury
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sett BoJack Horseman?

 

Hvis wacky, mørk, godt skrevet,menneskelig og samfunnsrelevant humor er noe som faller i smak er den, etter min mening, et must til tross for et ytre som ser barnslig og anonymt ut.

 

Helt klart klatret opp til toppen av humor-serier lista mi.

 

Nevner den da jeg er nettopp ferdig med S2 selv så sikkert litt "biased" akkurat nå, men den overrasket positivt.

Endret av Snurreleif
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er enig i at BoJack Horseman var overraskende bra. Den startet dog med en elendig pilot. Og da mener jeg elendig. Noe helt annet enn de senere episodene. Eneste grunnen til at jeg fortsatte å se den var pga. ros fra folk her inne. Humoren i seg selv er ganske bra, men det som imponerer mest er dramaet. Spesielt til å være animert, så er dramaet i seg selv veldig bra.

 

 

6 episoder ut i Mr.Robot så har jeg blandede følelser. Piloten var ekstremt lovende, men føler at serien, enn så lenge, har tatt en litt annen retning enn hva jeg forventet. Vanskelig å si hva jeg egentlig forventet, men litt skeptisk til innblandingen i gatedealere og slikt, som i forrige episode. Selv om jeg godt kan forstå at resultatet av hendelsen er en god karakterbygger. Men den fyren burde dessuten ha andre metoder å skaffe seg droger på.

Uansett, selv om kvaliteten ikke holder standarden til piloten så liker jeg fortsatt det jeg ser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...