Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har hørt at flere kritikere mener at det ikke blir en sesong nr 2. Likevel så er det 12 episoder igjen av sesong 1. Kun 10 som er sendt i US om jeg ikke bommer veldig.

 

Har lenge tenkt på å begynne å se den serien (har episode 1 liggende), men ikke fått begynt. :p

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123897

Er det noen som har sett hele sesongen i Hawaii five-0? Jeg begynte å se serien idag og har sett de fem første episodene. Liker godt de kjente ansiktene fra Lost og Entourage, men storyen var ikke noe å hoppe i taket for. Har aldri helt hatt sansen for politiserier hvor man får en ny sak hver episode. De legger jo opp til at det kan bli en main story med drapet på faren, men det har gått heller treigt synes jeg. Hvordan blir fokusert på utover i sesongen? Og vil det bli dypere karakterskildringer etterhvert?

Lenke til kommentar

Jeg liker Hawaii Five-O så langt, men er ikke noe mer enn bare vanlig underholdning. Alltid likt både Grace Park, Daniel Dae Kim og Scott Caan så er vel stort sett derfor jeg følger med. Også gøy å se "Hiro" fra Heroes i serien innimellom.

 

Drapet på faren blir litt fokusert på utover sesongen så langt, men vi er bare på episode 13 nå av sånn rundt 20 episoder.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123897

^Synes det blir litt for mye action på litt for lite tid. De kunne kuttet alle episodeoppdragene og heller fokusert på noe større, synes jeg. Nå har jeg egentlig aldri helt hatt sansen for slike type serier, så det er nok kanskje det som er feilen ;)

Det som er litt synd er at de fire kunne ha gjort det godt ilag i en humorfokusert spenningsserie med halvseriøs tone. Blir vel til at jeg ser ut sesongen likevel.

Lenke til kommentar

Hawaii-Five-0 er hovedsakelig episodebasert. Noe vil være tilbakevendende, spesielt hva karakterutvikling angår (lik hva man ser i CSI, NCIS og Criminal Minds), men dette er ikke en serie som er mer såpeserie-inspirert (som HBO og AMC-serier).

 

Forøvrig ikke forveksle "såpeserie-inspirert" som at det er noe lignende Hotel Cæsar man får fra den kanten ^^

 

 

Mer sammenhengende plott finner man først og fremst på kabel-TV og blant såpeserier. Lost var et merkbart unntak som fungerte, men ellers er det vanskelig for annonsekanalene å få til slike typer serier.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...