Gå til innhold

Dummeste pc spørsmål du har fått?


johna

Anbefalte innlegg

Vær så snill. Jeg forstod INGENTING av det du skrev. Beklager at jeg sier det, men jeg fåreslår at du sitter mer foran PCen med word og ordbok på. Pungtum er noe det også! Greide ikke å lese teksten.

 

Foreslår og punktum, tenker jeg. Jeg tror ikke at noen av dere er i en sterk nok posisjon til å kritisere stort.

 

Unntatt meg, da.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Vær så snill. Jeg forstod INGENTING av det du skrev. Beklager at jeg sier det, men jeg fåreslår at du sitter mer foran PCen med word og ordbok på. Pungtum er noe det også! Greide ikke å lese teksten.

 

Foreslår og punktum, tenker jeg. Jeg tror ikke at noen av dere er i en sterk nok posisjon til å kritisere stort.

 

Unntatt meg, da.

6041307[/snapback]

Haha. Men dummhet har vel lite med pc eller rettskriving å gjøre. Det er snakk om kunnskap, eller i disse tilfellene mangel på den.

 

Einstein hadde forresten etter hva ryktene sier dysleksi.

Endret av Det Dvergiske Kaffebord
Lenke til kommentar
Leste en fin en;

En fyr som jobbet med support fikk telefon fra en kar som lurte på "Hvor i £€€£$ den $££€£ ANY keyen var"

 

:smile:

531723[/snapback]

På jobben så har vi fått inn en DVD-opptaker fra Samsung. På fjernkontrollen til den står det faktisk en knapp med teksten "Any key". Haha..

Lenke til kommentar
Skulle i en knust og herverktime for en liten stund siden sjekke bredden på pci-slottene i en gammel skolemaskin. Tydelig vis var det HELT ILLE at jeg hadde åpnet opp dataen. Så i kartateket har jeg en annmerkning det står at jeg har skrudd fra hverandre harddisken :p

6006303[/snapback]

Det har vi hørt mange ganger fra "eksperten" vår på skolen ( Kaller hjo Datakari, lærer). Men det er spesielt jeg som har fått hets for det, for hver gang en pc er åpnet på grupperommene våres, kommer hu inn i timen og står og ser etter meg i døra :p Da hu har fått øyekontakt så hinter ho meg ut på gangen^^

 

Og ALLE si er at jeg er den verste datanerden på skolen, er jo ikke det^^ Sikkert derfor alle tror at det er min feil.

Lenke til kommentar

Haha , utrolig morsom tråd .. :D Ler meg ihjel av mange episoder her.

 

Har endel gode selv og ..

 

Foreksempel denne:

 

Jeg og noen kompiser arrangerte dataparty på et sånt fritidshus vi har .

 

Etter noen timer kommer en av de voksne lederene og spør om jeg kan åpne et bilde hun har laget for senere å lage en plakat ut av dette.

Jeg setter inn cden(hvor bildet er på)

Idet jeg skal åpne det begynner hun å lange ut om at kanskje dataen henger seg når jeg skal åpne bildet .. Hun mente visst at det var et bilde på nesten over 1 mb og dermed så kunne det bli aaaaaalfor tungt for maskinen å åpne.

Jeg klarte nesten ikke å holde meg fra å bryte ut i latter , mens hun bare sto der og så skikkelig seriøs ut.

 

Hennes egen maskin hadde visst stoppet akkurat i dette øyeblikk når hun åpnet bildet og dermed trodde hun at en måtte ha en suuuper maskin. Vi fikk opp bildet før hun var ferdig med sine historier .

 

du skulle bare sett det utrykket når vi åpnet det som ingen problem ..

 

Hahahaaha :D

 

 

Visse folk er bare for amatører på data.. Det er skummelt hvor lite diverse kan. :p

Endret av Phinex
Lenke til kommentar

Moren til en kompis av meg ringte på skolen, han var ute så jeg tok den likegodt, hun hadde prestert å snu desktopen sin opp ned (i still have no clue how she did it :ermm: ) uansett sa jeg at jeg kunne fikse det for henne, så ejg begynte da "ok så du må åpne kontroll panlet ditt og gå inn på "skjerm"

 

hun nølte litt så sa hun, "hvordan kommer jeg inn på kontroll panelet?"...

 

brukte sikkert ti minutter på å fikse problemet :D men det var tidi som fy

 

(p.s. for de av dere som har sett Pure pwnage episode 10 så er dette ikke inspirert derfra, bare så det er sagt)

Lenke til kommentar

Har sett alle Pure Pwnage episodene (1 - 10). Sitter og snakker om kontrollpanelet. "Jo, jeg er her. Tenker bare på hvos stor n00b du er!" Må ha vært flaut å si det med sjefen bak ryggen. Var funny der Jeremy er spilltester. "Gre hesten!" *grer* "Hesten din døde fordi den ikke var pen nok!" :wee:

 

Så litt On topic:

 

Husker en gang da pappa trengte hjelp med å starte eRacer. Han hadde sett gjennom startmenyen, men fanr ikke snarveien. Hovedårsaken var at snarveien ikke lå i startmenyen, men rett foran øynene hans (på skrivebordet). (minner meg om mange av brukerene her i forumet som omtrent ikke ser stickyene.)

Lenke til kommentar

Kjempekul tråd! :thumbup:

 

Jeg må stadig irettesette mine klassekamerater når PCene på skolen henger seg (noe som skjer alt for ofte..) da sier de at PCen er "hacka" :hmm: Jeg innbiller meg at de mener at den er ødelagt, men uansett hvor mye jeg prøver å få dem til å forstå at det er to helt forskjellige ting, står de på sitt. Så PCene på skolen min... de er hacka :!: :w00t:

Lenke til kommentar
Kjempekul tråd! :thumbup:

 

Jeg må stadig irettesette mine klassekamerater når PCene på skolen henger seg (noe som skjer alt for ofte..) da sier de at PCen er "hacka" :hmm:  Jeg innbiller meg at de mener at den er ødelagt, men uansett hvor mye jeg prøver å få dem til å forstå at det er to helt forskjellige ting, står de på sitt. Så PCene på skolen min... de er hacka  :!:  :w00t:

6084198[/snapback]

 

Slik er eleven i klassen min også :!:

Lenke til kommentar
Åhahååhh....

:razz:

 

Har etpar her:

En dame spurte om hun kunne få hjelp fordi muspekeren hadde "kjørt seg fast".

Det viste seg at muspekern var i øverste venstre hjørne på skjermen, mens musa lå i nederste høyre hjørne på musematta. Vedkommende som kom til "åstedet" løftet så musa opp, flytta den lenger inn på matta og konstanterte at alt var ok, til stor beundring fra damen som ytret: "Næhh.. Jøss går det an å løfte den opp også...?"

 

 

 

Hvordan hadde hu dama fått den opp i motsatt hjørne uten å løfte den ? :hmm:

Lenke til kommentar

En mekanisk regnemaskin er jo en datamaskin, ettersom den behandler data. Tror allikevel at det ville tatt noe tid å regne ut pi med en million desimaler.. hehe. Hadde kanskje ikke blitt ferdig før man i mellomtiden ville ha funnet opp Pentium 14, og da hadde de jo alle vært daue..

Lenke til kommentar
Hadde man datamaskiner på Napoleons tid?

6091435[/snapback]

Tja, hvis du regner mekaniske regnemaskiner som maskiner som behandler data (=tall) så ja, da var det datamaskiner på den tiden.

6091511[/snapback]

Nja, det vet jeg. De ble vel oppfunnet på 1600-tallet.

Jeg omformulerer spørsmålet mitt: Fantes PCer på Napoleons tid?

Endret av ehs5
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...