Jump to content

Nuffern

Medlemmer
 • Content Count

  3543
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

103 :)

About Nuffern

 • Birthday 03/02/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10770 profile views
 1. Takker :) Var noe bedre fraktpriser på den enn hva jeg har sett tidligere. Så blir spørsmålet om man bør vurdere et nytt kabinett når prisen for panelet blir godt over 400 kr.
 2. Ser at Phanteks selger mesh frontpaneler som kan brukes på P400 / P400S. Har selv P400S, og ser for meg at luftgjennomstrømningen vil bli kraftig forbedret om jeg byttet til mesh-panelet. Problemet er bare at jeg ikke kan finne noen som selger dette i Norge. Sjekket med Digital impuls, men de får ikke tak i det. Noen som kjenner til norske forhandlere som fører denne? Produktlenke: ECLIPSE P400A MESH PANEL
 3. Skal presiseres at SureView ikke har noe med økt lysstyrke å gjøre. Det er et innebygget privacy filter, som kan aktiveres ved bruk av en funksjonstast.
 4. For å få fem år reklamasjonsrett gjennom forbrukerkjøpsloven må dessuten produktet være kjøpt inn til hovedsakelig privat bruk. Står det en bedrift oppført på kjøpskvitteringen skal du kjempe hardt og lenge, om du i det hele tatt lykkes, for å få dekket utbedringer av mangler utenfor produsentens garantiordning.
 5. Det er på ingen måten sammenliknbart. Verken i pris, ytelse, funksjonalitet eller tiltenkt bruk. Blir som å si: "Hvorfor kjøpe bil når man kan kjøpe truger og en pose pærer."
 6. Spørsmålet er vel om de sender DAP eller DDP? Har som har kjøpt utstyr tidligere en fraktseddel liggende så burde det stå på den. Ved DAP må mottaker betale moms og avgifter, mens ved DDP er det avsender. Icoterms 2010
 7. http://www.gearbest.com/cables-adapter/pp_193526.html?wid=21
 8. Er vel bare for å understreke hvor elendig den er. Ellers kunne de nok hatt med under positivt at den er billig med tanke hva man får med.
 9. For å si det forsiktig.. forumet er ikke slik det var en gang i gamle hardware.no-dager..
 10. Hvordan i all verden tror du de skulle kunne ha klart å putte en HQ-cpu inn i denne? Det blir jo beskrevet som en liten revolusjon i det hele tatt å dytte inn en U-cpu i en slik formfaktor. Det er ikke akkurat slik at CPU defineres gjennom pris alene. Det ville vi ha fått en del merkelig utslag. Hvor tykk, tung, varm og støyende tror du denne maskinen ville ha vært med en HQ-cpu? For ikke å snakke om en betydelig svakere batteritid. Denne maskintypen er til for å dekke et annet segment enn det som gjelder for de aller fleste maskintypene som leveres med HQ-cpu.
 11. Kjempefin artikkel. Vi ønsker flere slike artikler.
 12. Ro ned løken folkens. DVD-appen blir gratis for dem som oppgraderte fra en Windows-versjon som støttet DVD-avspilling: Microsoft releases Windows DVD Player for Windows 10 -- free for some, but not for others "If you’re upgrading from Windows 7 Ultimate, Professional, Home Premium or Windows 8.1 with Media Center, then you will get Windows DVD Player for free. You don’t have to do anything, it will be installed as an automatic Windows Update. Microsoft says you'll be able to get it "free for a limited time"
 13. Du har sjekket at begge er oppført med "Private network", og ikke "Public network"? Opplevde ved installasjon av Win 10 på en virtuell maskin at den automatisk var satt til "Public network". Noe som igjen gjorde at man ikke kunne kjøre RDP opp mot den. Alt fungerte derimot fint så fort jeg under nettverksinnstillingene endret fra public til private.
 14. Windows 8 oppgradering kunne man kjøre en clean installasjon på, og aktivere, *dersom* man startet installasjonen fra Windows 7/Vista/XP. Hadde man derimot en blank harddisk som man ønsket å installere på fikk man installert, men ikke aktivert i etterkant. Dette for å beskytte seg mot at folk brukte en oppgraderingslisems der man skulle ha brukt en System Builder-lisens. Løsningen ble å ringe Microsoft for å overstyre aktiveringen (hvilket de alltid gjorde om man eide en tidigere lisens i tillegg til den nye), eller å endre noen verdier i regedit.
 15. Det du refererer til her er *nye* maskiner som kommer med Windows ferdig installert og aktivert fra en av de store OEM-produsentene (aktivering av typen OEM SLIC). Produktnøkkel blir ikke lagret i BIOS for dem som kjøper, installerer og aktiverer en fullversjon eller oppgraderingsversjon så vidt det er meg bekjent. Det håper virkelig jeg og..... Jeg er en type som liker å ha pcen fresh. Så en reinstall i året er ikke uvanlig her i huset. Da blir det utrolig irriterende å først måtte installere windows 7, for så å kansje måtte laste ned en haug med oppdateringer for å få lov å laste ned og installere oppgraderingen til windows 10. Så det hadde vært uber om vi får muligheten til å gå rett på Windows 10 installen med gyldig nøkkel. I Windows 8 trenger du ikke å taste inn nøkkel for å utføre en ren installasjon (produktnøkkelen ligger i BIOS), så jeg skjønner ikke at det skal være nødvendig i Windows 10 heller. Kilde: http://www.cnet.com/news/windows-8-moves-to-bios-based-product-keys/
×
×
 • Create New...