Gå til innhold

Jeg er så lei av Sexfikseringer på film...


DaXoN

Anbefalte innlegg

Jeg er så lei av at folk som lager film tror filmen blir bedre vis de visser litt nippler / pupper gjenom tøyet....

 

Nå er det sånn at en god del av filmer / serier nå til dags ser en eller annen scene der man kan se gjenom tøyet til dama... hvorfor gjør de dette på de fleste filmene? så en film igår som ikke var en typis Sexfilm men en helt normal action film og hva ser man da? jo nippler på slutten gjenom tøyet til dama. som at filmen ble bedre av det...

 

men men noen filmer må man bare forvenne at sånt skjer i men når det skjer i normale filmer der man ikke tenker på at sånt skal skje så begynner man og lure litt på hva film verdenene tenker med?

 

det store eller det lille hodet...

 

hva synes dere andre?

 

*sorry for leif:P*

Endret av DaXoN
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

nettopp. filmskaperne tenker med det største av hodene sine, mens folk flest tennker med det andre. det er sånn det fungerer, og derfor selger filmene bedre med litt ekstra tilbehør. og det gjør ingenting, spør du meg. om det er til en slik grad at det forstyrrer filmens gang alvorlig hadde den sannsynligvis vært dårlig uansett. pupper FTW!

Lenke til kommentar

Det blir ekstra påfyll når man f.eks ser en actionfilm med masse skyting og spenning, så kommer en scene som involverer hud! Finnes ikke bedre! Man bør lete gjennom gamle actionruller fra 80-tallet & 90-tallet for å finne noen sånne! " They just don't make em anymore " :)

Lenke til kommentar
Så hvis man ser en nipple i Godfather så er den en b-movie?

7882711[/snapback]

 

nå har jeg ikke sett helle godfather men vis de putter inn nippler i alle sammenhenger og måter de klare ville jeg nok slått den av og heller gjort noe annet...

 

Overdrevet bruk av pupper får og prøve og få en film til og bli bedre blir motsatt

Lenke til kommentar
Hvis du sier fryktelig mye nippler så tror jeg du bør forandre filmvaner fra porno/teenkomedier/action til de gode gamle klassikerne.

7882711[/snapback]

Definitivt. Jeg opplever absolutt ikke sexfiksering og at de "propper de fleste filmer med nippler". Du bør som tjalla sier endre filmvanene dine litt, så skal du nok se at ditt etter min mening ubetydlige problem blir løst.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...