Gå til innhold

Snustråden v4! Les reglene!


Gjest Slettes-xwByZdFZ

Anbefalte innlegg

Løy litt  :p  Er andre gangen jeg prøver general porsjon. Men finner jeg roen, driter jeg i resten... Man lever bare en gang og jeg trenger virkelig og finne roen...

8072089[/snapback]

Vel, hvis du vil finne roen så er nok snus et bra alternativ, dog det er ikke et sunt et. Sant man bare lever en gang, men man kan jo og bruke det som en unnskyldning for å ikke gjøre noe "tull" ;) Vil anbefale deg, hvis du skal begynne, å begynne med løs snus. Begynn gjerne med Röda Lacket, da den er lett å bake og blir ofte betegnet som "n00b-snus" pga nettopp dette. Men til syvende og sist råder jeg deg til å ikke begynne. Det blir mye penger hvis du skal snuse 3-4 bokser i uka.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Blir nok mer en boks i uka  :)  Men takker for tipset og skal prøve litt forskjellig.

8072129[/snapback]

Det beste er nok å prøve forskjellige merker selv. Alle har vi jo forskjellig smak. Men hvis du ikke kan å bake er det ikke så smart å hive seg rett på feks Grovsnus.

Lenke til kommentar
hva med at jeg prøver porsjon i starten og når jeg finner min type går jeg over til løs av den typen?

8072193[/snapback]

Da skal du vite at det kan være forskjell på løs og porsjon. Personlig liker jeg General løs utrolig godt, men er ingen stor fan av noen av porsjonstypene som finnes.

Lenke til kommentar
Da får jeg bare prøve absolutt alt  :p

8072227[/snapback]

Hvis du skal begynne med løs så vil jeg anbefale, som sagt før, Röda Lacket. Og når du har fått litt mer teken på bakingen så kan du gå over til General. Det er en snus de aller fleste liker. Hvis ikke kan du ta en titt i første post. Der ligger det noen anmeldelser.

Lenke til kommentar

Jeg begynte med løs. Angrer ikke et sekund! Har gått over til porsjon nå, da resten av verden overbeviste meg om at jenter som snuser løs er stygt.

 

Men dersom du faktisk vil gå inn for å begynne å snuse bør du gå for RL eller General. De er best på smak syns jeg (utenom kardus, men det bør du vente med en stund).

Lenke til kommentar
goteborgs rape portio

finnes den i bake btw er litt ussiker

8066614[/snapback]

Ja, den finnes i løs versjon. Altså, Göteborg Rapé finnes i løs, men ikke Göteborg Rapé Portion! :whistle:

8068346[/snapback]

høres bra ut med den i løs må prøve en dag

det jeg mente med rl og det i posten var ikke no .. ordet blei glemt når jeg skreiv det . hvis det løser spørsmålet i posten over

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...