Gå til innhold

Snustråden v4! Les reglene!


Gjest Slettes-xwByZdFZ

Anbefalte innlegg

Gjest Slettes-xwByZdFZ

Etter ønsker er v3 nå stengt, og jeg lager derfor en ny. Denne tråden er laget for å diskutere snus, og alle aspekter rundt det.

 

 

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>REGLER:</span>

 

-Den forrige tråden ble etterhvert preget av en del meningsløse innlegg, noe jeg skulle ønske at man kunne skjerpe seg på i denne tråden. Eksempel på slike innlegg

kan være feks:

 

Sitter med en Skruf oppi nå :dribble:

Slike innlegg prøver vi å unngå denne gangen folkens :)

 

-Akkurat som på resten av forumet, er det ikke lov å bruke SMS språk og lignende. Skal man skrive noe, velger man bokmål eller nynorsk.

 

-Diskusjon utenom emnet er ikke tolerert. Her skal det kun snakkes om snus.

 

-Dette er ingen chattetråd, dvs. at alle innlegg må ha en mening og være saklige.

 

Utover dette gjelder selvfølgelig forumets nettikette i alle tilfeller.

 

 

Med dette sagt, tenkte jeg at jeg skulle poste noen anmeldelser fra diverse brukere:

 

Anmeldelse av General Sterk White Norwegian Edition:

 

Da jeg hørte at denne kom bare matte jeg ha den. En venn av meg kjøpte den og jeg fikk også litt av broren min. Sitter med en nå og jeg drar og kjøper den i morgen eller i kveld. Den anbefales.

 

(Har ikke funnet noe bilde, men hvis du kommer over ett så kan du godt si ifra så får jeg den inn her.)

 

Boks:

Fin boks med kult, stort ”askebeger” på toppen og fargene var sort, rødt, hvitt og sølv. Særlig stilig var den røde ”sterk” skriften. Boksen hadde vært fetere uten sølvdesignet til whiteboksene.

7.5/10

 

Lukt:

Snusen har den gode lukten av General. Tobakk med en liten touch av sitron.

10/10

 

Smak:

Smaken var som en vanlig General, men også smaken fra General White. Selv om smaken ikke er det du merker best så var denne meget tilfredsstillende.

9/10

 

Effekt:

Effekten er god. Som en Skruf Orginal omtrent. Hvis du har snust lenge tviler jeg på at du kommer til å kjenne den, men den tilfredsstiller sikkert nikotinsuget.

Jeg har ikke snust lengre enn i ca. et år, så jeg merket den og den var god og avslappende.

8.5/10

 

Totalt:

Boksen er fin og lukta og smaken scorer høyt. Effekten er god, så totalt så er dette en snus som må prøves :)

 

9/10

 

Anmeldelse av Offroad stark tranebær portion:

 

238.jpg

 

Bleia er schwaer! Diger! men også veldig flat. Det betyr at all snusen kommer i kontakt med tannkjøttet, og ingen nikotin går til spille. Det er er 24 gram i boksen.

 

Liten minus for at den ikke har "askebeger" i lokket.

Stor pluss for den ellers lekre boksen som minner litt om Vaseline.

 

Smaken... Vel. Andre skryter av den. Men ikke jeg.

Jeg har smakt Skruf Tranebær, og det var noe helt annet.

Mulig det bare er meg. Blir sikkert vant til det.

Jeg gjentar gjerne meg selv: liker du ikke smaken av rein tobakk, kan du kjøpe en kjærlighet på pinne!

 

Det er lenge siden sist jeg hadde en prell under leppa. Hovedsaklig fordi jeg ikke ville kjøpe en ny boks når jeg visste at denne pakken var på vei.

Styrken var helt upåklagelig. Jeg ble rent svimmel!

 

Så store bleier har en ulempe: Den viser når du smiler. Vurdér andre merker hvis du jobber i serviceyrker.

 

Montecristo:

 

montecristo.jpg

 

Montecristo er en snus med cubansk tobakk, norsk kildevann og den er laget i sverige. Denne tror jeg nesten bare er å få kjøpt på deli deluca kiosker, det var hvertfall der undertegnede kjøpte sin. Jeg kjøpte porsjonssnus for det var det de hadde. Størrelsen er den vanlige 1 grams per pose.

 

Førsteinntrykket (10 av 10) på denne snusen er bra, den står ofte i eget kjøleskap, over alle andre. Og boksen har et flott design og den er god å ta på. Boksen er av metall.

 

Lukt: Lukten er helt okå den, den er ikke så forferdelig som mange andre merker jeg har prøvd. Og den lukter litt tobakk, lukter sikkert cubansk tobakk men siden jeg ikke har luktet på det, så kan jeg ikke si noe om det. 7 av 10

 

Smak: Det er god smak på saften som renner fra posen, den renner en del, for meg som synes det ofte kan være godt er dette ikke negativt. Du kjenner litt cigar smak i saften som renner. 7 av 10

 

Styrke: Styrken her er ikke veldig sterk, men merker det godt. Hvis man vil ha ordentlig effekt tar man to stykker i samtidig. Det liker jeg hvertfall. 5 av 10

 

Konklusjon:

Jeg kommer definitivt til å kjøpe denne snusen flere ganger, men et lite trekk at den evt. Bare er å få tak i diverse kiosker som står nevnt ovenfor.

karakter: 7 av 10

 

Jeg har ikke skrevet en snus anmeldelse før, og satser på den er ok. Undertegnende har ikke snuset veldig lenge, så dette er et lite forsøk på virke som en riktig snuskjenner. Hvis folk er uenige i det jeg har skrevet, er det bare å si fra. Og for dere som har ventet i spenning på dette øyeblikket håper jeg at dere ikke er veldig skuffet.

 

 

Offroad:

Meget godt førsteinntrykk, boksen er utrolig elegant. pen utførelse i metall, eller noe metall-lignende.

 

Lukt: Lukten var utrolig god, luktet godt lakris, men litt for mye i lengden. Kjente også at det er en lukt man fort går lei.

 

Bakeegenskaper: bakingen, den var ikke noe særlig. Var altofr sammentrykt nede i boksen, så ble litt tungvint å bake, pluss at den var litt tørr.

 

Smak: Så var det smaken, fy søren. Den var utrolig god. Man kan omtrent spise den snusen. Med en god smak av lakris er det den snusen med best smak jeg har prøvd.

 

Effekt: Effekten var ikke akkurat noe å skryte av. Jeg vet ikke helt hvor sterk den var, men kan si såpass at jeg kjenner ingenting av General heller. Så vil tippe på at den ligger ca der på styrke.

 

Utseende: 9/10

Lukt: 7/10

Baking: 4/10

Smak: 10/10

Effekt: 2/10

Totalt: 6.2/10

 

Romeo Y Julieta

En meget fin boks, metall med to farger, rød og grå. boksen er \"delt i to\" i disse fargene. Mannen bak disken på Snask anbefalte denne istedet for Knocks, med forbehold om navnefeil, da Romeo Y Julieta var laget av noe sigar-greier.

 

Lukt:Lukten var noe lik Offroad, men ikke så sterk lakrislukt. Også en typisk lukt man går lei av.

 

Smak: Smaken var vel egentlig ikke der, kan ikke si jeg smakte noe som helst av den. Kanskje bittelitt lakris, men det var minimalt. Mulig jeg fortsatt var i lykkerus etter Offroad-smaken.

 

Effekt:Effekten var som Offroad, hvis jeg skulle tippe, ca på linje med General.

 

Utseende: 7/10

Lukt: 6/10

Smak: 3/10

Effekt: 2/10

Totalt: 4.5/10

 

Lucky Strike

 

snus_can_seal.jpg

 

Etter veldig mye skryt av venner rundt omkring i nærområde av denne snusen, måtte jeg prøve den. Siden den lokalebensinstasjonen ikke solgte den, måtte jeg helt ned til byen for å skaffe den. Og det var utentvil vært det. Boksen må være den råeste på markedet, det er en snasen metal boks med stor "Lucky Strike" logo på toppen. Men slagordet " It's toasted" under.

 

Lukt: Lukter veldig godt, tobakks lukt. I motsettning til Skruf så brekker jeg meg ikke av lukten, jeg derimot må lukte enda mer.

 

Smak: Smaker det samme som den lukter, tobakk. Kanskje litt overkrydret, men ikke alt for merkbart.

 

Styrke/Nikotininnhold: Helt normalt med nikotin i den. Passer best til en vanlige snuseren, ikke helt for hardcore snuserne. Den trekker ikke ned som RL og trekker ikke opp som NJ.

 

Konklusjon: En veldig god snus, helt ok med nikotininnhold. Det som trekker veldig opp med denne snusen er smaken. Har den beste smaken etter min mening. Den kule metal boksen trekker også opp.

 

Terningkast: -5

 

Om fler vil ha sine anmeldelser i førsteposten er det bare å sende en PM :)

 

 

 

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Populære merker:</span>

 

Tradisjonelle merker:

 

swm851.jpg

Dette er den vanligste snusen. Hatet av noen, elsket av flere. Finnes også i White og vanlig portion, samt "Onyx".

 

swm807.jpg

RL (Røda Läcket) er også ganske populær, kjent for sin enestående bake-evne. Finnes i løs og portion.

 

swm803.jpg

Ettan er den eldste snusen på markedet i dag. Likes av mange. Finnes i løs og portion

 

swm843.jpg

Grovsnus er også en av de eldste, en ekte veteran på markedet. Finnes i løs og portion

 

swm822.jpg

Göterborgs Rapè er også en gammel traver. Ikke veldig mange som snuser den lenger, men den er kjent for sin særegne litt syrlige smak. Finnes i løs og portion.

 

 

Så over til de litt nyere merkene:

 

skr-original.jpg

Skruf er nok den mest populære av de nyere merkene. Kjent for sitt høye nikotin innhold. Finnes i løs, portion, stärk løs og stärk portion, samt en smaksvariant med Tranbær.

 

swm829.jpg

Med sin søtlige whiskey-smak er denne en favoritt blandt mange. Er dog ikke å oppdrive her i Norge, så man må ta turen til söta bror. Finnes i løs og portion.

 

kardus_can.jpg

Kardus er snusen for de kresne. Den har vært på det norske markedet i litt over et halvår nå, og mange liker den. Meget mild og rundt smak, kombinert med grove korn. Denne skal ikke bakes, men formes med tunga. Anbefales av undertegnede. Finnes kun i løs.

 

swm815.jpg

N&J er også en nykommer på markedet. Det er en meget sterk snus (med tanke på nikotin-innhold) og smaken kan minne om Skruf. Finnes i løs og portion.

 

knox-loose.jpg

Knox er en billig-snus produsert av Skruf. Grei kvalitet. Finnes i løs og portion.

 

kronan.jpg

Kronan er også en billig-snus produsert av General. Finnes i løs og portion.

 

luckystrike-original-portion.jpg

Lucky Strike har nå også kommet med snus. Merket har vært på markedet i underkant av et år, og har blitt ganske så populær. Meget ekslusiv og robust boks i metall. Finnes kun i Portion

 

swm9211.jpg

Metropol kan ikke kjøpes i Norge, men er kjent for sine ymse smaksvarianter. Finnes i løs og Portion

 

swm889.jpg

Catch har vært på markedet en stund, og har rukket og bli meget populær på tiden den har vært her i Norge. Populær blandt jenter. Finnes kun i Portion.

 

granit-maxi-portion-47g.jpg

Kjent for sin styrke og størrelse. Finnes i Løs og Portion.

 

swm9204.jpg

Mocca er hovedsaklig for "lette" snusere. Meget små poser, og lite nikotin. Finnes kun i mini portion.

 

Disse var da de merkene jeg valgte å skrive om, fordi de er de vanligste. Det er langt ifra alle merkene som finnes, men de viktigste.

 

 

Dette var det jeg skriver i denne omgang. Somsagt: Om noen vil ha sine anmeldelser i denne posten er det bare å sende en PM, så fikser jeg det.

 

Husk og følge reglene som er satt for denne tråden!

Endret av Slettet-xwByZdFZ
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg liker ikke at du quoter anmeldelsene. Hversåsnill fjern det :) og fjern bold også fra reglene. skriv eller 1. og 2. uten nytt avsnitt. der er så ille å se på.

ditt valg da, bare min mening.

 

EDIT: forresten, herlig med ny spamme-fri tråd :yes:

Endret av Gjest
Lenke til kommentar
Gjest Slettes-xwByZdFZ
Jeg liker ikke at du quoter anmeldelsene. Hversåsnill fjern det :) og fjern bold også fra reglene. skriv eller 1. og 2. uten nytt avsnitt. der er så ille å se på.

ditt valg da, bare min mening.

 

EDIT: forresten, herlig med ny spamme-fri tråd :yes:

7852747[/snapback]

 

Mener det er greit og quote de, slik at man ser hvem som har skrevet, og man unngår rot.

Lenke til kommentar
Jeg liker ikke at du quoter anmeldelsene. Hversåsnill fjern det :) og fjern bold også fra reglene. skriv eller 1. og 2. uten nytt avsnitt. der er så ille å se på.

ditt valg da, bare min mening.

 

EDIT: forresten, herlig med ny spamme-fri tråd :yes:

7852747[/snapback]

 

Mener det er greit og quote de, slik at man ser hvem som har skrevet, og man unngår rot.

7852759[/snapback]

det litt ille ut etter min mening, men bare glem det. jeg kommer ikke til å lese førstesiden hele tiden heller :thumbup:

Lenke til kommentar
Gjest Slettes-xwByZdFZ
Bra tilltak dette her Göncz  :)

Jeg slutta etterhvert å stikke innom v3 da jeg syns den hadde sklidd altfor mye ut, for ikke å snakke om det utrolig plagsomme "sms-språket" visse brukere brukte.

 

Håper dette kan bli en saklig og god tråd, det er tross alt ett strålende emne.

Nothing like a fresh start  ;)

7852822[/snapback]

 

Kjenner meg veldig igjen med det du sier der. Sluttet helt å poste i en periode, fordi jeg ikke taklet det du nevner. Det er faktisk noe av det verste jeg vet :p

 

Menmen, fra nå av prøver vi og snakke OnT, ok? :)

Lenke til kommentar
Jo... jeg skal på hafjell i helgen og jeg har faktisk alldri prøvd å snuse mens jeg står på ski ( :ohmy: ).

Bare lurte på åssen det var, kan liksom se for meg andrenalinet blande seg med nikotinet eller noe.

Det går sikkert bra. :thumbup:

7852916[/snapback]

Det er null stress å snuse når man står på ski. Dog jeg blir fort tørr på leppene da. Muligens det bare er meg.

Lenke til kommentar
Gjest Slettes-xwByZdFZ
oi oi dette ble jo fint da  :)

 

hmm... kanskje si noe saklig nå? :p

 

Jo... jeg skal på hafjell i helgen og jeg har faktisk alldri prøvd å snuse mens jeg står på ski ( :ohmy: ).

Bare lurte på åssen det var, kan liksom se for meg andrenalinet blande seg med nikotinet eller noe.

Det går sikkert bra. :thumbup:

7852916[/snapback]

 

Selv elsker jeg å kjøre med snus, men om du er uearfaren og fortsatt får skikkelig funk når du snuser bør du være litt forsiktig :)

 

Det er jo nesten dumt av meg å slutte med snus, nå som vi har fått en så fin snustråd :D

 

Btw, noen som har prøvd Knox? Evt hvordan er den?

7852920[/snapback]

 

Knox er god den, iallefall iforhold til prisen. Styrke er på linje med Skruf.

Lenke til kommentar
Jo... jeg skal på hafjell i helgen og jeg har faktisk alldri prøvd å snuse mens jeg står på ski ( :ohmy: ).

Bare lurte på åssen det var, kan liksom se for meg andrenalinet blande seg med nikotinet eller noe.

Det går sikkert bra. :thumbup:

7852916[/snapback]

Det er null stress å snuse når man står på ski. Dog jeg blir fort tørr på leppene da. Muligens det bare er meg.

7852932[/snapback]

Sikkert gøy å gå på tryne med en feit prell i kjeften :p
Lenke til kommentar
Selv elsker jeg å kjøre med snus, men om du er uearfaren og fortsatt får skikkelig funk når du snuser bør du være litt forsiktig :)

7852943[/snapback]

 

neinei er ikke særlig uerfaren (tror jeg :p)

jeg har drivd på i 2,5 år, men jeg har holdt meg nede på antall priser per dag pågrunn av økonomien, så jeg kjenner at jeg får effekt, men jeg blir ikke svimmel :thumbup:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...