Gå til innhold

forslag til noen gode krim bøker? ^^


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg er en jente som liker å lese masse. Jeg leser nå en krim som heter "øyne blå," men jeg lurte på om dere har noen andre gode krim bøker og anbefale..? For jeg har nesten ingen krim bøker. x_x

Bare å gi forslag til noen andre gode bøker, for jeg leser jo ikke bare krim o_o

 

Takk for meg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Agatha Christie er et "must" om du liker skikkelig krim :) Mye handling i lukkede rom og nesten aldri løsningen før på de siste sidene. Ellers er også historiene til Sir Arthur Conan Doyle om Sherlock Holmes utrolig bra.

 

Neste gang du er i London anbefaler jeg et besøk i Baker Street. Sist jeg var der fantes det en restaurant i første etasje i 221b, men hører at det nå kanskje bare er en souvenirbutikk?!

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Bøkene av Jefferey Deaver fallt godt i smak hos meg, skal dog nevnes at jeg ikke er noen lesehest og det er kanskje ikke en bok for de som liker "tyngre" bøker. Men er du blant de som ikke leser så mye til vanelig anbefales de på det varmeste. :)

Lenke til kommentar

Ser at ingen har nevnt Anne Holt. Synes hun skriver veldig bra. Ellers kan det jo ikke nektes for at Agathe Christie har spydd ut fantastisk krim på samlebånd, de fleste klarer bare noen bøker før det blir dårlig eller bruker alt for lang tid på hver bok. Hvis du klarer å oppdrive alt hun har skrevet kan du vel lese ei stund.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...