Gå til innhold

GTA IV Wishlist


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
om de har barn i spillet så taper de masse penger.

fordi mange mange land vil bannlyse spillet.

8151247[/snapback]

 

Det er såpass kontrolversielt å kjøre ned barnevogner at det har de ikke med i et spill. Var vel bare i caramageddon man kunne kjøre ned barnevogner meg bekjent. I USA hadde det nesten blitt mer ramaskrik om det var med en nudiststrand i spillet der man kunne se NAKNE spillfigurer med spillfigur-pupper og kjønnshår. Det samme gjelder dyr. Hvis det var en dyrehage i spillet med små søte hunder og man kunne skyte disse i spillet ville Birgitte Bardot og andre LocoHeads fra USA omtrent gått til selvmordsaksjoner mot rockstar.

 

At man derimot kan gå til angrep på en masse uskyldige voksne mennesker på et kjøpesenter (Vice City) og skyte disse er greit. Verden er rar.

 

Tipper det også blir et helvette hvis de innfører bydeler i byene i GTA4 med burkakledde eller turbankledde mennesker man kan skyte. Da bør man IKKE går med rockstar skjorte på byen. Dvs. De med turban indere vil nok bare riste på hodet og si sykt mens alle muslimer vil nok se dette som et angrep på profeten muhammed og islam og oppfordre til hellig krig. Makan til krigshissende religion.

 

Nå som grafikken er blitt såpass bra kunne man faktisk ha laget skikkelig bra modeller av både jøder nazi muslim kommunist og andre ekstremistgrupper. Ser store muligheter på nedlastbart innhold her. Kanskje en egen Grand Teft Amish med hestvogner og menn med langt skjegg og hatt :D Våpen blir høygafler og spader og økser. Muligheten er mange...

Endret av Mazeking
Lenke til kommentar
Nå som grafikken er blitt såpass bra kunne man faktisk ha laget skikkelig bra modeller av både jøder nazi muslim kommunist og andre ekstremistgrupper.

8152470[/snapback]

 

Eh, er jødene en ekstremistgruppe? Uansett da, jeg tror ikke Rockstar gidder å blande så altfor mye samfunnsdebatt inn i spillene sine. De har jo hatt med enkelte samfunnsgrupper før, men ikke helt uten å fremstille dem som idioter. Tviler på at det skal valse inn en kommunist og blande seg med storyen.

 

Jeg er veldig spent på hvordan byen kommer til og bli, sånn som jeg var med San Andreas. Da håpet jeg at byen var San Fransisco, og at handlinen foregikk på 70-tallet. Det håper jeg egentlig nå og, men det kommer nok ikke til å skje.

Lenke til kommentar

*Merkeklær

 

*Fixe på motoren:D

 

*Litt større by!

 

*Årstider

 

*Kan fixe bilen i spiller så den kan drifte litt.

 

*Fixe fyren fin akuratt som du vil( Sånn som i Saints Row)

 

*MYE bedre grafikk

 

*Speedometer

 

*Kan ta tak i folk og true dem med knyttnevene :dribble:

 

*Rane

 

* Skateboard

 

*Gire

 

*Lage egen gjeng fra grunnen av

 

 

Listen er enda lengere og gidder ikke og ovdereive :roll:

Lenke til kommentar

en ting som true crime har som er kult, man kunne gjøre det så skjedde det og gjorde du det skjedde ikke det men det osv vidre sånn vis folk skjønner hva jeg mener??

 

at det ikke kan skje det samme om i gjen, synes et er litt teit på alle gta spill at vis du ikke klarer misson så kan du gjøre det på akurat samme måte i gjen i stede for at det egger konsekvenser for vidre spilling av spilet

Lenke til kommentar

En ting jeg kom på i dag som hadde vært knall: et modulsystem. Tenk oblivion/morrowind. Der kan man bare legge inn en fil i data mappa, aktivere den også funker det. Hadde vært tøft om man kunne gjøre det samme i GTA. Så man kunne bytte bilmodeller osv enkelt (uten å gjøre det på gamlemåten(hvis det i det heletatt kommer til PC da))

Lenke til kommentar
nice toggy, likte med biler og gjenger. Kunne vært kult med kampsystem som i True Crime da, ta fiender som fange osv

 

 

Kunne vært kult å hadd arbeidsplasser på GTA IV også, sånn politi ogsånn ikke bare kjørerundtogtafolkvedåkjørepådeigjen!

8171157[/snapback]

 

 

 

Ja, Og kansje kunne bestikke purken bitte litt noen ganger :innocent:

 

Hadde vært kult om du kunne Velge om du vil lage en gjeng som er Mafia eller den litt mere fattige gjengen borti gata :D Som litt seinere ble rikere ettersom historien forsetter! Hadde også vært kult om du kunna ha kjøpt våpen til gjengen din! :thumbup:

Håper det ikke blir så mye skog :no: Kjett når bilen kræsjer uti skogen og jeg må gå langt :cry:

Endret av Toggy190
Lenke til kommentar
Håper det ikke blir så mye skog :no:  Kjett når bilen kræsjer uti skogen og jeg må gå langt :cry:

8173737[/snapback]

Huff, svidd meg på den et par ganger. Men jeg syntes det er litt av sjarmen, egentlig. :wee:

8173839[/snapback]

 

Ja, litt enig:P Moro og kjøre crosser og atv der da :yes:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-1ZSK0pUMX2

Hmm.

 

Her er GTA IV countdown, til verdens første trailer av det nye GTA IV.

 

Er rundt 13 dager til første vidoen vises.

Og den blir såklart vist her

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...