Gå til innhold

hvilke nfs spill synses dere er best?


boundishh

Anbefalte innlegg

Må si at jeg har mange gode minner fra NFS3 og porsche(både PC og PS versjonen). La inn NFS4 på PSP'n for noen uker siden, artig å spille det igjen :love:

De nye spillene liker jeg ikke så godt. Underground var jo ganske artig, men når jeg gikk lei det spilte jeg det heller aldri noe mer. Ble lei av U2 nesten med en gang. Carbon har jeg ikke prøvd, men regner med at det er samma greia

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det beste NFS spillet er og blir Porsche......Det var da det var gøy å kjøre fete biler og ha meningsfulle oppdrag. Istedefor å der halve spillet er respekt som kun kan vinnes med den største spoileren.

 

Når det er sagt så liker jeg drifting i NFS:U og U2.

7778662[/snapback]

NFS Porsche er å blir det beste spillet ja, Og driftinga i U og U2 er jo morro. Jeg har nok brukt mest tid på NFS III Hot Pursuit, Kjempe spill, men grafikken er ikke god nok i dag, men da har vi jo også High Stakes/Road Challenge som er veldig bra, med bedre kjøring og grafikk. Grafikkmessig var Hot Pursuit 2 den store revolusjonen. Det var jo helt perfekt da det kom, og spillet var kjempebra. Ikke langt fra Porsche det. I dag liker jeg faktisk Hot Pursuit 2 best, da Porsche ikke fungerer i XP.

7779310[/snapback]

 

Er ikke noe problem å få Porsche til å funke i XP. Husker ikke helt, men tror det var bare å slette ei fil som heter "Gimme.dll", pga. en eller annen "bugg".

 

Forøvrig vil jeg bare nevne at den nyere NFS serien med Underground og resten av "yo-yo" serien er crap. Uff og uff :no:

Endret av Sceolan
Lenke til kommentar

NFS III: Hot Pursit er det jeg har KLART spilt mest, og et er det jeg liker best. Ingenting er som å kjøre sin favorittbil (550 Maranello fra 1997) i de snøkledde fjellene i USA en plass. Herlig følelse!

 

Ellers er Road Challenge nesten det samme spillet, men ikke samme følelsen!

Hot Pursit 2 er også bra, siste gode NFS spillet mener jeg.

Lenke til kommentar

Jeg synes NFS Porche er det beste i serien, pga meget god kjørefølelse/spillbarhet (bilen oppførte seg ganske realistisk), morsomme oppdrag og god grafikk (sett i forhold til når spillet kom på markedet vel å merke). I dette spillet var det faktisk krevende å kjøre effektivt og å holde bilen på veien, i motsetning til hva man ser i spesielt de nyeste NFS-spillene.

 

De nyeste spillene i serien liker jeg ikke i det hele tatt, som følge av at realismen har blitt kraftig nedprioritert (det trenger ikke være 100% realistisk, men hallo?!?) mens visuelle effekter og "kulhetsfaktoren" er det eneste som ser ut til å prioriteres. Omtrent som i Fast and the furious-filmene med andre ord. :shrug:

 

Til de av dere som vil spille NFS: Porche i Windows XP: Det står en del tips angående dette i en tråd som egentlig omhandler en omtale av NFS: Carbon. Her finner dere en av postene som forteller litt om hvordan problemene kan løses.

 

Selv er jeg en av de heldige som klarer å kjøre spillet i XP uten å gjøre noe annet enn å installere spillet og starte det. Jeg benytter et originalt eksemplar jeg nylig kjøpte på Amazon.co.uk, helt konkret er det snakk om denne utgaven i tilfelle det har noe å si hvilken utgave av spillet man benytter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...