Gå til innhold

Kommentartråd MeTube - rørkabinett.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er vifta på toppen av PSU?

Den effekten som jeg brukte på modellen trenger du nok og tørrtrene litt på.

Bare og prøve seg litt frem men, jeg ville prøvd og legge på svartfargen først også legge ut noen områder med Metallic grønt også dra lett over helle

Endret av Nitrob
Lenke til kommentar
Hørt noe mer fra den kjøleren din nå?

 

Den er blitt stoppet av tollvensenet :( så jeg har sendt en fortollingsfullmakt slik at de kan skjekke pakken min. Får håpe den er her i hørsten av neste uke eller i morra.

 

Du hadde jo et annet feste av PSUen i begynnelsen av prosjektet, hva var galt med det?

 

På den løsningen hadde jeg en gammel PSU som jeg åpnet og skrudde fast noen fester. Men siden jeg har fått ny PSU så vil jeg ikke bryte garantien eller "skade" PSU'en. Så derfor fant jeg på en annen løsning for å feste den.

Lenke til kommentar

For å være ærlig synes jeg ikke at den treplata for å holde PSU'en nede var så vakker, men hva må lage noe lignedne i plexi? Hva med å f.eks ta to plexiglassplater, fikse slik at PSU'en passer mellom dem slik som du har gjort, men lage et hull i toppen til vifta? Kanskje litt dårlig forklart, men har tegnet opp hve jeg mener;

post-103196-1183158835_thumb.png

Lenke til kommentar

Ok, vil bare tro det blir finere med en plate under også, men siden du verken har nok plexi og har en god løsning fra før så trenger du jo ikke det? :)

 

EDIT: Hadde vært kult om du hadde lagd enda et rørkabinett, men hva med et i turbinstil da? Bruk f.eks en 250mm vifte fra microplex i fronten (link: http://www.microplex.no/product.aspx?pid=B...501&mcat=15s601 )

Endret av Arekey
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...