Gå til innhold

Hitachi Desktar 500GB, en fryd for øret?


Anbefalte innlegg

Denne disken er testet av dinside.no og skal visstnok være blant de mer stillegående i klassen.

 

Og ikke nok med det, ytelsen skal visstnok være blant de bedre i klassen. I allefall når det gjelder en gjevn levering av ytelse. I forhold til Samsung Spinpoint, som har fått usedvanlige gode kritikker for støy, er parkert.

 

Men at disken leverer en gjennomsnittelig lavere ytelse, men dog gjevnere, bli dette da en ny vinner for de som krever det absolutt beste?

 

Les testen selv og avgjør: her!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har tre slike selv i RAID5. De henger i gummioppheng, og er så godt som lydløse i mitt kabinett (Antec P180) og har en gjennomsnittlig overføringshastighet som er omtrent 210-220MB/s, hvis jeg ikke husker feil, i følge "SiSoft Sandra". Jeg er fornøyd med disse, men vil nok anbefale gummioppheng.

Endret av bluescreen
Lenke til kommentar

tenkte tanken selv, dette måtte være en bra lagringsdisk. Om de virkelig er så lydløse som testen tilsier, er jo det bare vel og bra. Men som jeg har påstått i mange tråder, så er og blir støy veldig objektivt. Enkelte hører til og med dårlig. Hva man måler med aparater blir jo noe helt annet. Men det er svært vanskelig å måle støynivået på en disk, ikke bare pga teknikken dette gjøres ved, men også pga omgivelser. Er det en generell PC støy hvor testen blir utført, vil det også ha utslag for hvor "godt" diskene høres.

 

Mulig jeg er litt sær her nå, men å påstå at diskene er lydløse, ja, det er en tøff påstand.

 

Selv har jeg gummioppheng til mine Seagate, og jeg kan si med engang, de er slettes ikke lydløse. Mye av støyen forsvant ved brukt av o-ringer, men den kjente og forbanna susinga for Seagate er der fortsatt.

 

Hadde det ikke vært for varme, så skulle jeg hatt maskina i garderobeskapet. Kanskje det lar seg gjøre om jeg guffer på med en zalman radiator løsning...? Men det er en annen tråd!

Lenke til kommentar
andylove: Modellnavnet avslører. 7K500 har 5 plater a 100GB, mens T7K500 har 3 plater a ca 166GB. Hva som inneholder hva er oppgitt i spesifikasjonene til hitachi.

 

Blant annet skal transferrate ha fått en økning på hele 22% fra 7K500 til T7K500 grunnet økt datatetthet på platene.

7694576[/snapback]

 

Thank's, begge to, for raske svar :)

 

Har ikke tatt helt med i beregningen av antall plater når jeg skulle kjøpe diskene mine. Kanskje jeg skulle gjort det...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...