Gå til innhold

Den Store Aksjetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dere har sikkert fått med dere at Statoil har kjøpt seg inn i et Canadisk oljesandselskap. Dette blir slått stort opp i norske aviser og kalt for miljøversting, noe som fører til at Statoil aksjen blir upopulær de nærmeste dagene (Vil nok også bli kritiske debatter på TV osv.)

 

Derfor spår jeg gunstige kjøpsmuligheter til en kunstig lav pris i nærmeste fremtid, bare vent og se folkens!

Lenke til kommentar
Sitter på en del NHY-aksjer, tror nok jeg blir sittende på disse i ca 5 år til.  Vil dette lønne seg på sikt? Er ganske sikker på det selv :)

 

Hvor finner jeg innsideporteføljen igjen, er det finansavisen? Evt. link til nettsted hadde vært niiiiice :)

8479375[/snapback]

 

Dagens næringsliv har ihvertfall noe, om jeg ikke husker feil.. www.dn.no

 

 

Vel.. tror det meste av "feilkjøpet" dro ned aksjen i dag, for di som bryr seg.. men blir det veldig mye omdiskutert så fortsetter det vel nedover..

 

For min del så har det gått bra i dag, til tross for en ellers rød børs.. AGI gikk jo tilbake til dagens start, men birdstep har de siste dagene klatret oppover, og er nå på pluss for første gang siden jeg kjøpte meg inn :-D

Lenke til kommentar

Har kjøpt meg inn i REC også tidlig idag, så jeg fikk med meg litt på oppgangen.

 

Sitter nå på

REC

CMI

GOL

 

Av fond sitter jeg på East Capital Russland, og vil kjøpe meg inn i East Capital Balkan en av de nærmeste dagene, når jeg har fått et større beløp av et annet fond jeg har solgt meg ut av.

Endret av brutti
Lenke til kommentar
Ingen andre enn meg som har tro på norske skog?

8489429[/snapback]

 

Orion Securities :p

 

Norske Skog (90,60) – spennende rekylkandidat. Norske Skog har falt kraftig de siste ukene, og dette har bedret risk/reward-forholdet. Aksjen fremstår nå som teknisk oversolgt og moden for en positiv rekyl. Vårt 6-måneders kursmål er på 120, og opp dit er det hele 32 prosent.

Lenke til kommentar
Stocktalk har begynt å ta betalt for å henge på forumet.  :thumbdown:

8489456[/snapback]

 

Ja, ble litt sjokkert da det stod jeg måtte betale ved innlogging. Forumet er ikke så interessant, og et betalingssystem fører vel bare til mer inaktivitet for et potensielt ganske bra forum. :hrm:

Lenke til kommentar

Mange måter å opprettholde seriøsitet på. For eksempel kreve mobilregistrening, ha hyppigere moderering og kanskje kreve en mindre avgift på fem eller ti kroner ved denne mobilregistreringen. Prisen som er der i dag står ikke i stil til tjenesten, mener jeg.

Endret av Ingar
Lenke til kommentar

Hvis man ser på stocktalk som et analyseredskap er prisene svært vennlige. For "profesjonelle" daglige analyser må man ofte opp i 15-20k i året.

 

For de som driver med trading/investeringer på et hobbynivå vil jeg tro at stocktalk kan være en grei erstatter for analyseforetakene.

Lenke til kommentar

I dag har jeg solgt mine første aksjer med tap! :(

 

Den 19. mai i fjor gjorde jeg mitt første aksjekjøp. Det var Opera som stod i 29,2 kr. Jeg var kjempeglad. Jeg fulgte med HegnarTV hele den sommeren. Jeg husker at jeg regelrett slokna rett etter at de var ferdig med dagens sending, eller at rett etter at jeg fikk sett det. Gode tider.

 

Men man finner etterhvert ut hva det dreier seg om...

 

Etter å ha bytta arbeidsgiver og gått ned 30% ned i lønn, så har jeg ikke kunnet handle aksjer som før. Så nå må jeg faktisk ta av aksjebeholdninga mi for å finansiere mine goder. Jeg solgte Opera med tap...

 

Lærte iallefall noe. Opera er en tradingaksje, uten håp for utbytte innen de 5 neste åra - minst. De har gode produkter, lisensavtaler som virker (som gir inntekt), og det er flere gode ting man kan si om Opera, men tjene penger gjør de ikke. Jeg kommer med andre ord ikke å kjøpe Opera når den står i 29 kr neste gang. Jeg hadde ett snitt på ca 17 kr, nå sank den ned til ca 15.

 

Mine fremtidige aksjeinvesteringer vil bli litt mer sikre (se etter de som utbetaler utbytte f.eks).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...