Gå til innhold

kabinettene deres, Kommentar tråd


Anbefalte innlegg

Hvordan klarer dere ha d så ryddig!!?? :ohmy:

hos meg ser d helt bombe ut! :hrm:

7942741[/snapback]

 

Det er vel bare og bruke litt tid på og finne fine løsninger.

 

Ta bilde av ditt kabinett da :)

 

 

fLeReK: okey, er det god nok plass til gtx?

Kommer bildene i kveld eller? :)

 

 

mvh Anki

7942792[/snapback]

 

 

ta bilde av mitt kabinett? da er det mange som får seg en god latter:p

luftgjennomstrømning = null! :p

 

har en følelse for at ledningene i kabinette mitt er får korte :hmm:

men d er sikkert bare meg der noe galt med :hrm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

@Cornel:

Hva er det med kommentar tråd du ikke forstår? Det er en egen bildetråd. Dette er bare for kommentarer, og ingen bilder. Du trenger ikke være romforsker for å ha lest dette i et par poster opp.

 

Forøvrig må jeg si at du kan gjøre ganske mye med kabinettet. Om du hadde postet i bildetråden, ville du kanskje ha fått med deg litt tips for hva du kan gjøre.

Lenke til kommentar

Det første jeg ville ha gjort er å skifte ut de stygge grønne slangene, som ikke passer sammen med noe av de andre du har i kabinettet dit.

 

Så ville jeg ha bestemt en farge som du liker, så skaffet det noe orntelig lys, og kjøpe slanger/farge vannet i samme farge som lyset.

 

Vil anbefale led lys om du skal ha lys i det, siden det blir en veldig fin farge, isteden for den tamme fargen du får fra katoder.

Lenke til kommentar

har vurdert lime grønn eller rødt hele veien, med frostvæske farge i slangene... Synes det er fet farge, hvis ikke det passer med lysa blir det bare litt konditorfarge :) Men tenker på litt større mods...(med dremel og slikt) for lys og slanger, evt nye deler er under planlegging må bare finne ut akkurat hva jeg vil ha :)

Lenke til kommentar

Noen andre ting som kan gjøre innvendig da? Noe som ser helt forferdelig ut bortsett fra det som allerede planlegges? Og ikke nevn psu kabler :p Det jobber jeg stadig vekk med å gjemme mest mulig...

 

edit: Noen som vet om den stanga som går tvers over i kabinettet er nødvendig? Tenker nok at det er en avstiver, men har veldig lyst og fjerne den :p

Endret av Kuldesjokk
Lenke til kommentar
Noen andre ting som kan gjøre innvendig da? Noe som ser helt forferdelig ut bortsett fra det som allerede planlegges? Og ikke nevn psu kabler  :p  Det jobber jeg stadig vekk med å gjemme mest mulig...

 

edit: Noen som vet om den stanga som går tvers over i kabinettet er nødvendig? Tenker nok at det er en avstiver, men har veldig lyst og fjerne den  :p

8072388[/snapback]

 

Bare noen forslag altås, men evt. bytte ut vifter med LED vifter, et par katoder i en farge du liker, evt. støydempende HDD oppheng(oringer eller noe fra sunbeam eller noe slikt).

 

Evt. kan du jo borre hull til flere vifter, men det blir vel ikke noe vits i.

 

Du kan alltids gravere plexiglasset i døra di da! :)

Endret av Rhoads
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...