Gå til innhold

LAN


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Gees!! :razz: ! Herregud.. Nei vel da. Det blir vel sikkert ikke i vikingskipet, siden det har blitt holdt der hver gang før?? Du skjønte poenget vel håper jeg? At folk kan vurdere andre steder enn tg også, hvis man bor lang unna.. Uansett om det blir Hamar, Bergen, Bardufoss eller New York.

 

 

 

 

 

 

 

:wink:

Lenke til kommentar

Spørsmålet er om det finnes som mange bedre steder enn Hamar. De siste 2 årene har det vært snakk om flytting, men det har faktisk ikke kommet opp noe bedre forslag enn Vikingeskipet. Hamar ligger også ganske sentralt i forhold til norske, svenske og danske besøkende.

Lenke til kommentar

En skikkelig UT kompo på vestlandet hadde gjort seg. Det er jo massevis av gode spillere her. Bare i Bergen har du meg (SubWarrior), Fearme, Oculus, Tollis, Klovne, Crasher, Medusa, Zappy, Danseko, Korinteren, Zappy, Rainyday... Ikke dårlig bare det. Så har vi jo dere siddiser også... :smile: Virker egentlig som UT er mer utbredt på vestlandet enn i resten av Norge. Derfor er vi også en liten gjeng som spiller LAN på DataPort i Bergen annenhver torsdag.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-09 15:39, -Mats- skrev:

En flytting av TG til Fornebu hadde vært perfekt synes jeg! :wink:


Det er vi 2 (og antageligvis flere) om. Men det har vært oppe til vurdering tidligere, og jeg mener å huske at TG rett og slett ikke fikk lov av brannvesenet i Asker og Bærum. Men uansett, det hadde jo vært koselig. :smile:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...