Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Innføring av objekter i mannlig urinrør.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Så en helt forjævlig film på internett her forleden. Var en dame som førte en dildo inn i URINRØRET på en penis. Ble så inn i helvetes kvalm og fikk fantomsmerter så det holdt :cry: Bare lurer på; Er dette skadelig? Er det mulig, liksom? Kan jo ikke være noe deilig. Helt sykt.

7649141[/snapback]

 

Er det skadelig? : Ja

Er det mulig? : Ja, det er bare et spørsmål og kraft.

Er det deilig? : Neppe

Lenke til kommentar

Kan være en myte, men jeg hørte om en kar som skulle overraske dama. Han satt en blomst i urinrøret og vifta med den når hun kom hjem elns. "Hårene" på blomsten satt igjen i røret da han tok den ut og førte til at hele greia måtte amputeres. Kan godt være bs, men husker å ha lest det på en rimelig seriøs nettside.

Lenke til kommentar

Tja, er jo en side hvor en fyr driter, har driten i en sprøyte (sånn "matesprøyte", ikke en liten med spiss/nål) og sprøyter dette inn i urinrøret. Deretter runker han driten ut :sick:

 

Edit: Det med blomsten... Den versionen jeg har hørt er at han putta ei rose i staken, og at tornene hang seg fast på vei ut (er jo forma som mothaker) og dro i stykker urinrørert. Tror i grunn det er en urban myth eller noe. Dog, samtidig er det jo nok av skrudde folk her i verden.

Endret av Der Kommissar
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...