Gå til innhold

Pirates, Vikings and Knights til HL2 er ute.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Wee. Nydelig. Gamle PVK var skikkelig artig.

7628197[/snapback]

Til HL1? I så fall... Link?

7628264[/snapback]

 

HL1 Modden PVK på Wikipedia hvertfall. Men er jo ikke utviklet no lenger det nå som teamet driver på Source versionen.

7628499[/snapback]

 

Jeg snakker om HL1-modden ja. Den var veldig flott. Er vel bare å søke på Google, så finner du link.

 

Jeg fant da flere servere med god ping, jeg. Hadde 30 ping der, men opplevde en del lagg fra tid til annen ja.

 

Uansett, førsteintrykket mitt er absolutt 110% positivt. Modden er bare i et tidlig BETA-stadie, men viser likevel til å være 100% spillbart allerede. Kjempeartig å være viking, og gå berserk med øks på fisefine noblemen og feige pirater med pistoler og krutt-tønner. Ja, det er deilig å være norsk! :D

Lenke til kommentar

Vi har ikke tatt mod'n så veldig seriøst når det kommer til å være historisk korrekte nei. De tre laga er fra tre forskjellige tidsaldere (nesten), og det hele er bare til for at det skal være morsomt :)

 

du kan laste ned gamle pvk på samma sida som pvk2 (www.pvkii.com), men pvk2 er utallig ganger bedre selv om vi ikke har lagt til like mange forskjellige klasser på hvert lag (bare en på hvert lag foreløpig, men det kommer fler).

 

Det er et par (2-3stk) som var med på den gamle mod'n som er med å lager den nye. Han som har kodet mod'n for eksempel er den samme som tok over pvk på slutten. (fikset noen bugs osv.)

 

Jeg håper dere liker mod'n ihvertfall, vi har jobba med den i over 2 år :)

Lenke til kommentar
Kjempeartig å være viking, og gå berserk med øks på fisefine noblemen og feige pirater med pistoler og krutt-tønner. Ja, det er deilig å være norsk! :D

7628606[/snapback]

 

Ikke historisk korrekte vikinger med andre ord?

7628632[/snapback]

 

Det handler ikke om å være historisk korrekt. Dette er en genial mod, hvor tre lag kjemper mot hverandre. Etter hvert regner jeg med at modden blir mer klassebasert også, og man får flere gamemodes. Likevel, modden viser godt at den har mer enn nok potensiale til å bli enda mer genial! :)

 

Har du lyst på historisk korrekthet, kan du jo alltids gå og lese ei faktabok. ;)

 

EDIT:

 

For alle som akter å laste det ned i nærmeste fremtid kan jeg anbefale at man bruker torrenten på siden, veldig god hastighet.

7629397[/snapback]

 

Jeg fikk vel i snitt 17kb/sec der med min 20mbit-linje. Brukte heller en av Europa-mirror'ene, jeg, så fikk jeg nesten maks-hastighet.

 

EDIT: Nå har jeg spilt litt mer (har også fått prøvd ut både piratene og ridderne), og jeg synes dere absolutt har talent. Det første som slår meg, er hvor utrolig pent det hele ser ut! Selv om at modden kjører Source-motoren, trenger ikke det å bety at grafikken derfor MÅ være bra. Men dere har virkelig gjort det bra, altså. folkene ser skikkelig tøffe ut, og våpnene man bærer er praktfulle. Jeg elsker å se på hendene til ridderne i det de svaier sverdet hit og dit.

Dessuten er brettene utrolig pene å se på, og de fungerer kjempebra!

 

Modden er jo bare i BETA-stadie, så en bør jo ikke ha for store forhåpninger på forhånd, men denne modden skiller seg definitivt ut av mengden.

Eneste som trengs er flere våpen, brett, klasser, og mer balansering (vikingene blir lett litt underlegne, da de ikke har noe ranged - et spyd kunne kanskje vært en idè?) + en del andre småting (hadde vært fint å se i server-browser hvilken modus brettene kjører).

 

Uansett. Lykke til videre. Gleder meg som faen til neste oppdatering! Stå på! :thumbup:

Endret av Hr. Jenssen
Lenke til kommentar

jeg tror du kan se fram til enden av måneden, tror vi skal sleppe en gameplay update da, som fikser de største feilene i gameplayet (massiv tønnekasting, basecamp og urettferdige lag). :)

 

Hittil har beta testen vært strålende for oss, så mye bra tilbakemeldinger trodde jeg aldri vi kom til å få :D

Lenke til kommentar
Har du lyst på historisk korrekthet, kan du jo alltids gå og lese ei faktabok. ;)

7629969[/snapback]

 

Ja, jo =P Håper det kommer et skikkelig viking spill en gang... Og da tenker jeg ikke slik som Rune (som er et fantastisk spill) men et "korrekt" et ^^

7634479[/snapback]

Å ha ting 100% korrekt kan virke bra på papir, men fungerer sjeldent som spill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...